- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferke[HUN]
tag
Megvenném a Humblis Fighting Juggernauts Bundlet, de nekem az Injustice 2 és a Mortal Kombat XL megvan. Esetleg lenne érdeklődő erre a két játékra?
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
ForRedGlory #17033 üzenetére
Szia!
Szívesen elfogadnám a VALFARIS-t.
Köszönjük ezt a remek felajánlást!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
juliabrilke #16968 üzenetére
Simán. Én is így csináltam.
-
Ferke[HUN]
tag
Okés, hogy jönnek a kuponok, mintha kötelező lenne, de meg is veszitek a havit? Mert ez a hónap nekem még így is erősen véleményes. Pedig lassan a hörcsi éhen pusztul.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
MrTwister #16907 üzenetére
Bíztam benne pedig, hogy az uborkaszezon augusztusban letelt.
De neeeem!!!
A "B" fiókot törölni akartam, de az még nehezebb, mint a pause. Most kaptam még 55 nap haladékot, hogy átgondoljam ezt a megmásíthatatlan döntésemet.
[Mellé egy kupont, hogyha viszem a novemberit, akkor a 18€-s Premiumom, csak 12$ lenne].
-
Ferke[HUN]
tag
Köszönöm mindenkinek, aki írt.
Már tárgytalan.
-
Ferke[HUN]
tag
Humblinál kijött a Seven Deadly Sims Game Bundle. Nekem a Tank Mechanic Sim kellene csak. A többire hátha lenne érdeklődés. Ami vihető:
- Ancestors: The Humankind Odyssey
- Lobotomy Corporation
- Total Tank Simulator
- Police Stories
- theHunter: Call of the Wild
- Bridge Constructor PortalHa írsz árat is írj, légyszíves! Köszönöm.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #16456 üzenetére
Az én elvem is az, hogy traktort a traktorboltból, Ubis játékot a Ubistore-ból, egy ideje pedig Epic-ről. Ellenben, ha csak hörcsögöt etetek, azt Steam-es táppal teszem.
[Mondjuk sokan ragaszkodnak ahhoz az állásponthoz is, hogy csak a Steam].
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
K1LLMy53Lf #16430 üzenetére
Jaj, a Red Dead Redemption 2-vel voltam úgy, hogy a 100%-os sztori után, ráhajtottam a 100%-os mellékesekre is. A végén már undoron volt, mikor 30 vörös, meg 40 fehér tollat kellett összegyűjteni egy kalaphoz. Becsületből lenyomtam, de megcsömörlöttem tőle. Annyi a szerencsém, hogy Rockstaros volt, így nem kellett a Steam achik miatt is pluszban görcsölnöm.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
K1LLMy53Lf #16427 üzenetére
Dehogynem. Az alapjáték kivégezve, most kezdtem a The Hidden Ones DLC-t, hát nem egy két órás menet lesz.
[mondjuk én benézek minden kő alá]
-
Ferke[HUN]
tag
Meghosszabbították a Humble Bandai Namco Bundlet, ha lenne igény pár játékra, akkor megvenném.
Nekem csak a Project Cars 3 és a Tekken 7 kellene. Ami vihető:
- CODE VEIN
- Tales of Zestiria
- RAD
- Little Nightmares Complete Edition
- Tales of Berseria
- Katamari Damacy REROLL
- Pac-Man 256Ha tetszik valamelyik, akkor egy árajánlattal együtt írj már rám. Ha nem jön össze, akkor se tragédia, biztos pár hónapon belül a Fanaticalon lesznek valami bundliban.
-
Ferke[HUN]
tag
Hmmm... Holnap jön a júniusi Choice, és sehol egy tipp???
Greedfall & Blair Witch & Dirt 5 < ezekre gondolok.
-
Ferke[HUN]
tag
Vigyázó szemetek a Fanaticalra vessétek! Ma elkezdődött a "Fanatical 5". Azaz 5 nap, 5 új bundle. Kezdésnek itt egy VR bundle.
-
Ferke[HUN]
tag
Nagyon foglalkoztat a Fanatical Nitro Bundle 2, de csak TT Isle of Man Ride on the Edge 2 kellene nekem belőle. Ha esetleg ezekből valamelyik érdekelne néhány euró centért, akkor írj rám! Köszönöm. [Paypal]
- WRC 7
- DiRT Rally
- Gas Guzzlers Extreme
- DiRT 4
- F1 2019 Legends Edition
- Homebrew Patent Unknown -
Ferke[HUN]
tag
Aham. Kezd világosodni. Kupon aktiválása = linkre kattintás az emailben? Mert a decemberben kiküldött 6$/6 hónapnál az aktuális havit is meg kellett venni.
Még jó, hogy a Humble egy kiszámítható, következetes üzletpolitikát folytat. Vagy lehet, hogy nekem magas, mikor, kinek, milyen kupont, kedvezményt küldenek?
-
Ferke[HUN]
tag
Kaptam a Humbletól a fentebb említett kuponból. De, hogy azt érvényesíthessem, meg kell vennem ezt a havit. Ami engem érdekelt, már beszereztem, így igényfelmérésre bocsátanám a teljes havi csomagot:
- Sniper Ghost Warrior Contracts
- F1 2020
- Shenmue III
- Main Assembly
- Rock of Ages III: Make & Break
- Remothered: Broken Porcelain
- In Other Waters
- Aven Colony
- Simulacra + Simulacra 2
- Colt Canyon
- Skully
- Popup DungeonHa valamelyik tetszik, dobj rám egy üzenetet! (Paypal és Euró) Köszönöm!
-
Ferke[HUN]
tag
FANATICAL KILLER BUNDLE 16-ból fillérekért vihetők:
- Call of Juarez: Bound in Blood
- Dungeons 3
- Yoku's Island Express
- Yooka-LayleeÍrj, ha érdekel valamelyik!
-
Ferke[HUN]
tag
[Másolás a másik topikból.] Őszintén, kedvet kaptam pár játékhoz. Ha a többire lenne érdeklődés, akkor meg is venném.
Humble Down to Earth Bundle:
- Figment
- Arida: Backland's Awekaning
- Never Alone
- Lost EmberEzekre keresnék érdeklődőket. Ha tetszik valamelyik, akkor egy minimál összeg megjelölése mellett dobj rám egy privát üzenetet! Köszönöm!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Ferke[HUN] #16130 üzenetére
Asszem feladok egy lottót, a jövő héttől pedig hátat fordítok a fillérkefélésnek!
-
Ferke[HUN]
tag
Bocs a dupláért, de ez még most ugrott be: Planet Zoo alapkiadás + valami DLC.
(Frontier hétvége van a Steamen, szeretnek bundlezni, jó sok DLC vehető hozzá, nemrég kapott egy új kiegészítőt, szóval ideális alapanyag). -
Ferke[HUN]
tag
Ma... nem... lesz... Choice???
-
Ferke[HUN]
tag
Gondolkodom az új Humble Burn Rubble Bundle megvásárlásán. De mivel nem kell minden, így pár játék felesleges számomra. Ha összejönne egy kis csapat a feleslegre, akkor belevágnék. Ami vihető lenne:
- Absolute Drift (nyilván nem 1 euróért)
- Dirt Rally 2.0
- Grip: Combat Racing
- Pacer
- Assetto Corsa + 6 db DLCPayPal + Euro
Jelentkezés privátba! Ha nincs érdeklődő, akkor elengedem a dolgot. :-) -
Ferke[HUN]
tag
Ha nemcsak rallyzni szeretsz, hanem szívesen játszol más játékokkal is, akkor nálam apróért ezekből tudsz mazsolázni:
- Hover
- Epistory - Typing Chronicles
- Chroma Squad
- Sigma Theory: Global Cold Warfrom Humble Bundle Plug in... Bundle.
-
Ferke[HUN]
tag
Ha valakit érdekel olcsóért egy Dirt Rally 2.0, akkor írjon rám.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
shaddy1027 #15822 üzenetére
Ezt sikerült elcsípni! Nagyon szépen köszönöm!
-
Ferke[HUN]
tag
Ami maradt a novemberi choiceból:
- IMPERATOR: ROME DELUXE EDITION
- CRYING SUNS
- SMILE FOR ME
Ha esetleg valakit érdekel, akkor árajánlattal keressen privátban. Köszönöm.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Mr.Csizmás #15474 üzenetére
hrkgame.com szerintem. De én ott az ultimate kiadást majd' 3000-ért látom.
[Nem oda szántam válasznak, eggyel feljebb]
-
Ferke[HUN]
tag
Nos. Az októberi choiceból egyedül a Rachel Foster érdekel engem. Ennyiért nem veszem meg. Ha valakit érdekel a csomagból valami, akkor ármegjelöléssel írjon nekem privát üzenetet. Ha kellő számú jelentkező jön össze, akkor 10 körül megveszem és szétküldöm a kulcsokat.
-
Ferke[HUN]
tag
Volt már rá példa, hogy ez bejött? Mert akkor ez még nekem is pauz lesz.
-
Ferke[HUN]
tag
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést! Már csak ezek maradtak:
- 911 Operator
- Radio Commander -
Ferke[HUN]
tag
Megvenném a HB Super Simulator Bundlet, amiből csak a Treasure Hunter Simulator és a theHunter: Silver Ridge Peaks érdekelne.
Ha a maradékra találnék vevőket, akkor belefognék. Ami vihető lenne:
- 911 Operator
- We. The Revolution
- the Hunter: Call of the Wild
- Elite Dangerous
- Radio Commander
- PC Building SimulatorHa esetleg nem lenne elég érdeklődő, akkor nem erőltetem a dolgot. Az esetleges jelentkezőket privátba várnám. Köszönöm.
-
Ferke[HUN]
tag
Már csak az Evoland maradt.
-
Ferke[HUN]
tag
Ezek maradtak meg az augusztusi choiceból, ha valakit érdekelne:
- Wargroove
- Through the Darkest of Times
- American Fugitive -
Ferke[HUN]
tag
válasz
s7evcsenko #15006 üzenetére
Már látom magam előtt:
"Steamen aktiválható Hellblade kód első 8 karaktere 1.5 euróért keresi szerető gazdiját. A kötőjel ajándék."
-
Ferke[HUN]
tag
Fórumtársak! Tiszteletet a fillérkekefélőknek! Indítványozom, hogy fogadják el ezt is, mint szekszuális orientációt, és ezt tiltani, keretek közé szorítani rögtön kirekesztő lesz.
Amúgy egy 3 eurós húzócím már meghaladja az összeghatárt.
Ezt, hogy lehet két hsz-ben elsütni?
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #14952 üzenetére
Group Buys a Steamen.
-
Ferke[HUN]
tag
Boundless elment, Railway Empire behúzva GB-ról, tőlem a HB kap egy nagy pauzt erre a hónapra.
-
Ferke[HUN]
tag
Aki érdeklődik a júniusi meglepi iránt, akkor privátban keressen.
HUMBLE BUNDLE JUNE Mystery game:
- Boundless
-
Ferke[HUN]
tag
Kettőt megtartottam, a többit visszavettem. Eskü azt gondoltam, hogy jót csinálok... Na, mindegy, várom a 6 órát.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
SzabóTamàs90 #14778 üzenetére
Komolyan ezt kérdezed a bundle topikban?
#ZsZso!
Nem kell magyarázkodnod. Szerintem a Split és a Group Buys erről szól. Része a játéknak.
-
Ferke[HUN]
tag
Ha valakit érdekel, akkor a Dirt Rally és az F1 2018 (DLC nélkül) vihető tőlem.
-
Ferke[HUN]
tag
A Fanatical Reaper 3 Bundleból ezek maradtak, ha érdekel valakit:
- Book of Demons
- Atari Vault
- Mediaval Kingdom Wars
- System Shocks – Enchanced Edition
-
Ferke[HUN]
tag
Ha nem szüneteltetsz, akkor nem is fogják ajánlgatni a kupont.
Én úgy látom, hogy ha inkább veszed a Choice-okat, mint nem, akkor nincs kupon. Ha veszed a bundlikat, de nincs Choice előfizud, akkor akár 9(?) Euró / hóért is behúznának. Nekem sokáig volt pause, küldött mindenféle ajánlatokat csak legyek havi. Aztán januárban megvettem a Choice-ot, februárban szüneteltetni akartam, akkor kaptam 2 dollár/euró kedvezményt. Megvettem a havit, azóta mindig rápróbálok a pause-ra, de nem adja. -
Ferke[HUN]
tag
Fanaticalos Kingslayer Bundle 2-ből ezek maradtak:
- Party Hard 2 és a Party Hard 2 DLC: Alien Butt Form
- GUILTY GEAR Xrd - REVELATOR -
Ferke[HUN]
tag
HUMBLE SIERRA THE 3RD BUNDLE TIER 1-ből:
- Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned
- Velocity 2X
- Police Quest™ CollectionElérhetők, hátha érdekelnek valakit. Ha nem, beaktiválom őket.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Ferke[HUN] #14427 üzenetére
Többen is érdeklődtetek már, ezért kiírom: a Train Valley 2-t még az este elvitték.
-
Ferke[HUN]
tag
A májusi csomag elment. Az áprilisi bónusz játék maradt, hátha épp valaki erre vágyna:
- Train Valley 2.
-
Ferke[HUN]
tag
A májusi Choice-ból 1 választható:
- Niche - A Genetics Survival Game
- Horace
- Heave Ho
-
Ferke[HUN]
tag
Humble Bundle May Choice
9 választható:
- XCOM 2 + 2 dlc
- Rise of Industry
- Niche - A Genetics Survival Game
- Horace
- Chass Ultra
- Mo: Astray
- Warhammer 40k Gladius - Relics of War
- Warshaw
- Heave Ho
- Neoverse
- The Swords of Ditto: Mormo's CurseÉs a meglepi: TRAIN VALLEY 2
Érdeklődőket privátba várnám. -
Ferke[HUN]
tag
Pontosan. Nem akartam fejtegeti részletesebben, de nagyjából a számítógépes játék a 6. helyen áll az életemben. Munka, párkapcsolat, gyerekek, barátok, hobbik mellett, után csak lazulni akarok. Kicsit belebújni más bőrébe. John Marston, Henry of Skalitz, Geralt of Rivia...
Minek a plusz stressz???
Bocsánat a dupláért.
-
Ferke[HUN]
tag
Május elsején a Classic és a Prémium előfizetők egy meglepetés játékot kapnak a havi Choicon felül. Kivételes alkalom, nem fogják havonta eljátszani. Ezért tippelgettük, hogy mit is fognak betenni.
Azért gondoltam, hogy valami jobb fajta lesz, mert a Hitman 2 mellett nem igazán volt ütősebb cím ebben a hónapban.
-
-
Ferke[HUN]
tag
Nekem egy életre elment a kedvem a félős játékoktól, amikor játékos pályám kezdetén (későn kezdtem a pc-s életem), a Return to Castle Wolfenstein-ben írtottam a nácikat és beestem a kriptába, és a könnyed II. vh-s lövölde átváltott valami másra. Asszem napokig nem léptem vissza..
Azóta semmi olyan, amiben para van. Talán még a Cold Fear volt, amit játszottam. Edzetlen, puhány vagyok.
-
Ferke[HUN]
tag
Józan paraszti ésszel valami "normális" játékot tennék bele. Mekkora köpködés lesz, ha valami 30 centes indievel szúrják ki a szemünket.
Nem azt írták, hogy ez egyszeri dolog? Nem fogják minden hónapban eljátszani? Szerintem valami prózai oka van, nem pedig a beetetés miatt titkolják.
-
Ferke[HUN]
tag
Az áprilisi Choice eddig fel nem fedett tagját, már van, aki előre megvette a Splitben... Érdekes, kíváncsian várom a felfedést. Meglepetés, vagy pofára esés lesz? [Titkon a Plauge Tale-t várom].
-
Ferke[HUN]
tag
Kénytelen, kelletlen futottam egy második kört is a Humble 2K Bundle miatt...
Hátha érdekel valakit, ami maradt belőle:
- XCOM: Enemy Unknown Complete Pack
- NBA 2K Playgrounds 2- Carnival Games VR
- Civilization III
- The Darkness 2
- Sid Meiers Pirates!Ha az első kettőből választasz, a maradék négyből 1 ajándék.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
FunPro #14283 üzenetére
Én viszont úgy gondolok a bundle-re, mint egy ajándékkosárra, amit az ember a cégnél kap. A bonbon jó lesz az asszonynak, a csokit megeszik a gyerekek, a kávét megisszuk együtt, stb. Sokan jól járnak vele. Persze az az álom, amikor kijön egy bundle és minden darabja egy kincs. Kifejezetten örülnék egy Splinter Cell, AC, FarCry bundle-nek. Szerintem nem sokan vágynak ilyesmire. Én tapsikolnék, sokan fanyalognának. Ideális bundle utópia. Szerintem nem is lesz.
Más. Szemezgettem a Dirt Rally 2.0-val. Néha gurulok kicsit, lenyomok 1-2 pályaszakaszt, ilyesmi. Na, de a 60 euro... Az sok... Egészen 16 euróig követtem, amikor betették a januári Choice-ba. Nem is gondolkodtam rajta, a Shadow of Warral egyetemben be is aktiváltam. A maradékot elszórtam apróért. Ki se mertem számolni, hogy mennyire jött ki a két játék... Mostanában főleg, mióta home office van, ez lett a szórakozásom. Bundle, Choice, Group Buys, Split -
Ferke[HUN]
tag
A múltkor ingyen osztogatták a Hitman 1 részét, amiről lemaradtam. Ha esetleg valaki betárazott belőle, és meg is válna tőle, akkor megvenném. Forint/Euro/Márka/Drahma ellenében.
-
Ferke[HUN]
tag
Én is ráfeküdtem, hogy beszerezzek minden olyan játékot, ami érdekel/valaha érdekelt. Nagyrészét soha el se fogom indítani. Ha a szájberpánkig befejezem a RDR2-őt, amit Black Friday óta tolok, 69%-nál járok, meg a Kingdom Come-ot, az AC: Originst, AC: Odysseyt, akkor boldog leszek. [Esélytelen]
De heti 3-4 játékot aktiválok Steamen. Pl. pár napja vettem 37 forintért a Psychonaustot. Szenvedélyből. -
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #14270 üzenetére
Ott már csak a birtoklási vágy dominál. Főleg külföldiek, akiknek van havi 20-30 euró kerete erre, megveszik 1-2 euróért azokat a címeket is, amiket az életben el nem fognak indítani. Üzleteltem olyan vásárlóval, akinek több, mint 11.000 játéka volt a Steamen. Komplett Choice-ot nem vesz, mert a nagyja már megvan, de 1-2 újdonság mindig akad.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
FunPro #14257 üzenetére
Az utolsó mondat, a kulcsmondat. Ízlésen nem vitatkozunk. A lényeg, hogy kevesebb, mint 24 óra alatt elkelt a teljes pakk (2 db 25 centes játékot kivéve). Úgy, hogy mindenki maximálisan elégedett lehet. Sőt, azt kell mondanom, hogy még egy teljes pakk simán elment volna, annyi "bocsi, már elvitték" kezdetű üzenetet küldtem el.
Ennek örömére - tudom, hogy nem itt a helye -, de a megmaradt "Sid Meier's Civilization® III: Complete Edition"-t felajánlom egy érdeklődőnek. Igen, igen... Régi, volt már ingyen, most akciós a Steamen, stb. De hátha valakinek kimaradt, és örömét lelné benne.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #14265 üzenetére
Használd egészséggel!
-
Ferke[HUN]
tag
Humble 2K's Game Together Bundle felesleges cuccok:
- The Darkness II
- Sid Meiers Pirates!
- Carnival Games VR
- Spec Ops: The Line
- The Golf Club 2019
- Civilization III
- NBA Playgrounds 2
- NBA 2K20
- Borderlands Game of the Year Enhanced (elméletileg foglalt - visszajelzésre vár)
- Borderlands: The Handsome Collection
Az ajánlatokat privátba várnám! Köszönöm, hogy elolvastad!
-
Ferke[HUN]
tag
3 választható:
Raiden V: Directors Cut
Driftland: The Magic Revival
Turok 2 Seeds of Evil
Shoppe Keep 2
Capitalism 2
Hátha érdekel ezek közül valakit valamelyik! Privátba kérném az ajánlatokat!
Köszönöm.
-
Ferke[HUN]
tag
Köszönöm mindenkinek, mindegyik elkelt.
-
Ferke[HUN]
tag
A Humble Bundle - Just Drive Bundleból van, ami megvan, van, ami nem érdekel. Ezektől megválnék, hátha itt is érdekel valakit.
- MXGP - The Official Motocross Videogame
- MotoGP 15
- Road Redemption
- Project CARS + Limited Edition Upgrade
- DiRT 4
- NASCAR Heat 4
Ha bármelyik megtetszik, keress privátban! Köszönöm.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Ferke[HUN] #14070 üzenetére
Na, ez gyors volt! [Más esetben ilyet nem szívesen hall az emberfia] Az utolsó is elkelt, megyek F1-ezni. Jó éjt!
-
Ferke[HUN]
tag
A "fránya" F1 miatt kénytelen voltam nyitni.
Már csak 1 választható, a többit vitték, mint a cukrot.
- 198X
- Ai War 2
- Etherborn
Ha valakit valamelyik érdekli, akkor privátban várom.
-
Ferke[HUN]
tag
F1 2019 érdekelne. Privát üzenetben várom az ajánlatokat. Köszönöm.
-
Ferke[HUN]
tag
A 2019. júniusi monthlyból megmaradt a
- Call of Duty: Black Ops 4 Standard Edition és
- Call of Duty: Black Ops 4 Additional Content, ha esetleg érdekelne valakit. [battle.net account szükséges]Illetve januári choiceból:
Január, 2 választható:
- Trailmakers
- Bad North
- Mages of Mystralia
- Them's Fightin' HerdsA tisztelt érdeklődőket, árajánlattal privátban várom!
Köszi, Ferke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- BMW topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest