- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
válasz
robertkill #595 üzenetére
Hali.
Milyen a ház minősége? Elég sokan panaszkodtak az Asus házakra, hogy gyenge minőségű anyagból vannak.
Milyen hangos a tápegység és a procihűtés hozzávetőlegesen?
Valahol azt olvastam, hogy max 205 mm hosszúságú vga-k mennek bele és a kártyaolvasót sem lehet megbugázni, mert a bekapcsolás is azon keresztül megy, tehát szükséges. Bár ezt az Inteles verzióra írták, de nem valószínű, hogy eltérés lenne. Mindenhol azt tesztelik, pedig ez jobban felszerelt (DVI, Raid, E-Sata). -
v-paci
aktív tag
Üdv.
Van itt valakinek tapasztalata G szériás Shuttle barebone-nal? Az érdekelne egész pontosan, hogy a Zalman VGA hűtés (pl.: vf 900 cu) elfér-e a házban. Ahogy néztem elég közel van a burkolat a pci-e sínhez. -
v-paci
aktív tag
Üdv.
Socket 939 procival rendelkezőknek egy nagyszerű hír. A németeknél erős zuhanásba kezdett az alábbi termék ára: [link]
40kkörül meg lehet úszni szállítással együtt, miközben nálunk még mindig 60 de inkább 70k környékén vesztegetik. Igaz nem egy csúcsgép, de támogatja a kétmagos Athlonokat is és egy HTPC alapjának sem rossz.
Üröm az örömben, hogy tudomásom szerint az Amd nem gyártott 939es Sempronokat. Bár, ha jól tudom az alacsonyabb számozású Venice magos procik is csak 67 wattot esznek. -
v-paci
aktív tag
Üdv.
Van valakinek tapasztalata Biostar Ideq 220K barebone-nal? Mert nem nagyon találtam tesztet erről a típusról, csak a 200asokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest