- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Hello!
Eljött az ideje, hogy lecsérljem kb. az egész gépemet és régóta tetszenek már a barebonek így segítségre lenne szükségem. A gépet elsőrban net, film, pókerre használom és másodsorban játékra (wow..). Szóval nem high-end gép kell, de azért az újabb technológiákat lenne érdemes vennem szerintem. Úgy 90-100k-ig tudnátok ajánlani konfigurációt barebone+cpu+vga+ram. Gondolom a mostani ddr 2*512 400as kingmax ram már cserére szorul, abban viszont nem vagyok biztos, hogy a 6600GT megy-e még az újabb lapokban. -
D4v3
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az elmúlt fél évben eléggé kiestem a hardver hírek olvasgatásából, viszont szeretnék összerakni egy barebone rendszert. 6600Gt vga, 1gb ram és egy dvd író meg 2 vinyó menne bele. Abban pedig nem vagyok biztos, hogy AMD legyen-e, eddig mindig ez volt és nem is volt soha gond velük. Az ár lehetőleg ne menjen 100e föléÖrülnék bármiféle ajánlatnak, előre is köszi!
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
-
D4v3
őstag
ASUS Pundit sorozatról tudtok valamit?
-
D4v3
őstag
-
D4v3
őstag
Up!
-
D4v3
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó kis barebonet úgy 50-80e Ft között? Igazából azt sem tudom, hogy intel vagy amd lenne-e a jobb. Bár most amd van a gépemben, de ha azt mondjátok, hogy intel barebonnal jobban járok, akkor eladom a procimat és veszek intelt. 2vinyóm van és 1 dvd író, ez gondolom belefér a legtöbb gépbe még. -
D4v3
őstag
Tud valaki mondani jó a64es barebonet??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest