- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
Háztól függ. Nemrég nekem is ez volt és csontra sikerült betennem. Nem tudom, hogy más p4-es lapok mekkorák, de amit vettem (p4t-e) az elég termetes darab, de pont sikerült beoperálni.
Tehát: szerintem nem kell, csak táp. -
McJames
senior tag
Igen, de nem feltétlenül. Tudom hülye válasz, de a szabvány ellenére (vagy épp' azért?), nem biztos, hogy minden gyártó minden terméke tökéletesen illeszkedni fog... :(
Az alaplapok méreteit és a rögzítési helyeket szabvány rögzíti, a házakét is, de láttunk már olyat, hogy minden szép és jó volt, csak a CPU-hűtés, vagy a videokártya, esetleg memória-slot nem fért el a táptól, belső 3.5''-os tartótól stb.
Ha lehet, olyan helyre menj vásárolni, amelyről pozitív információkat hallottál (barátaidtól és ellenségedtől egyaránt), nem árt, ha van szervíz és/vagy szerelnek össze gépeket (tapasztalat).
Mindenképpen jelezd, hogy milyen alaplaphoz szeretnél házat vagy, hogy milyen házat néztél ki magadnak és milyen alaplapot szeretnél beletenni...
Fő Vásárlói Szabály:
Nem muszáj azonnal vásárolnod! Akkor sem, ha segítséget kértél és nagyon rendesen viselkedtek veled...
Nyugodtan vállald fel, hogy igenis körülnézel, mert van ugyan pénzed, de szeretnéd tudni pontosan, hogy mire költöd... -
Tuib
aktív tag
Persze, csak táp kell P4-es!
Tuib -
turho
addikt
Ha p4 alaplapom van, az belemegy egy tápnélküli atx nagytoronyba? Vagy külön csak p4-es nagytornyot kell kérnem? Fontos!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest