- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
Háztól függ. Nemrég nekem is ez volt és csontra sikerült betennem. Nem tudom, hogy más p4-es lapok mekkorák, de amit vettem (p4t-e) az elég termetes darab, de pont sikerült beoperálni.
Tehát: szerintem nem kell, csak táp. -
McJames
senior tag
Igen, de nem feltétlenül. Tudom hülye válasz, de a szabvány ellenére (vagy épp' azért?), nem biztos, hogy minden gyártó minden terméke tökéletesen illeszkedni fog... :(
Az alaplapok méreteit és a rögzítési helyeket szabvány rögzíti, a házakét is, de láttunk már olyat, hogy minden szép és jó volt, csak a CPU-hűtés, vagy a videokártya, esetleg memória-slot nem fért el a táptól, belső 3.5''-os tartótól stb.
Ha lehet, olyan helyre menj vásárolni, amelyről pozitív információkat hallottál (barátaidtól és ellenségedtől egyaránt), nem árt, ha van szervíz és/vagy szerelnek össze gépeket (tapasztalat).
Mindenképpen jelezd, hogy milyen alaplaphoz szeretnél házat vagy, hogy milyen házat néztél ki magadnak és milyen alaplapot szeretnél beletenni...
Fő Vásárlói Szabály:
Nem muszáj azonnal vásárolnod! Akkor sem, ha segítséget kértél és nagyon rendesen viselkedtek veled...
Nyugodtan vállald fel, hogy igenis körülnézel, mert van ugyan pénzed, de szeretnéd tudni pontosan, hogy mire költöd... -
Tuib
aktív tag
Persze, csak táp kell P4-es!
Tuib -
turho
addikt
Ha p4 alaplapom van, az belemegy egy tápnélküli atx nagytoronyba? Vagy külön csak p4-es nagytornyot kell kérnem? Fontos!
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Honda topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest