-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #10527 üzenetére
Ha ez igaz (bár elég furcsán hangzik) akkor már a proci alulfeszeléséről is le lehet mondani, majd tuti csak a szorzózármentes verziókon lehet állítgatni a feszültséget.
-
Lacika001
aktív tag
válasz
orochi_gold #9278 üzenetére
Ne mond már hogy megérzed ha 15%-kal gyorsabb. Leméred úgy persze, de "megérezni" nem lehet, főleg ha eddig sok fps volt. Vagy csak a dupla ár okozza a hatást
-
Lacika001
aktív tag
Sziasztok, kicsit le vagyok most maradva, találtam ugyan pár Llano tesztet, de elég semmit mondóak voltak. pl fogyasztás tesztet egyet se láttam (desktopra gondolok) most akkor a llano megjelent már vagy sem?? Ph teszt mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest