- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
IntelKiller7 #18300 üzenetére
Mondjuk én még totál elvagyok FHD-n, remélem legalább dx13 nem lesz egy darabig. Az is érdekes, hogy VR fronton elég nagy csend van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #18277 üzenetére
Én nem pont erre gondoltam. Vizezett 7970-em volt és biza citerázott rajta a VRM. Konkrétan a hangja alapján meg lehetett mondani, hogy mit csinál a VGA.
-
carl18
addikt
válasz
IntelKiller7 #18272 üzenetére
Igen tudom mert havernak FX 6300 volt és a 45 átlag 30 minimum nem volt túl szép mikor nekem akkoriban I5-3470 cpu-val volt fix 60 fps.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #18272 üzenetére
Sőt, ha olyan VGA-d van, meg is hallod.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #18264 üzenetére
Hagyjad, ő se tudja miről beszél... Vegáról volt szó, aztán jött nekünk a procival...
-
carl18
addikt
válasz
IntelKiller7 #18260 üzenetére
Attól függ milyen kártya van mellette! Majd megnézzem én hogy megy alatta a GTA 5.. Nem kell isteniteni Fanboy szagot érzek
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #18253 üzenetére
amíg konzolra nem tolnak stratégiát, addig pretty much marad a masterrace nekem. meg a shooterek is jobban adják számomra egérrel
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #18253 üzenetére
Én próbáltam a kontrollert, de eléggé nope... Pedig kéne, mert van most már pár játék, ami megkövetelné, de egyszerűen túl kicsik a karok. Nincs elég mozgástér a precíz irányításra, vagy én próbáltam rossz Xbox one kontroller-t...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #18250 üzenetére
Én valszeg nyáron újítok, minden akkor a legolcsóbb, de majd meglátjuk...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7 #18242 üzenetére
Nem eszik azt olyan forrón.
Pont a megcélzott piac, a játékipar felhasználói oldalon kb lexarja a 8 magot meg 16 szálat. Nekik 2-4 mag kéne 10GHz-en...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest