- One mobilszolgáltatások
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
crwn
senior tag
Szijasztok!
Vidéken voltunk nagyszülőknél, s ott nem netezem, ezért játszottam pár napig kánfort.
De most megint itt, és jó látni, hogy írtok azért!
Szerintem nemsokára meglesz az ezer, és akkor HURRÁÁ -
legiaap
félisten
Meg van az első LOGOUT Blog-om
Hurrá
-
legiaap
félisten
Na mindenki eltünt?
Menyitottam a saját Blog-omat -
piqla
őstag
Koszonom mind a kettotoknek. Szandekosan nem irtam, hogy milyen fokuszalasi temanal eg/nem eg bele, kivancsi voltam az altalanos kepekre. Koszonom meg egyszer! Annyira nem gyozott meg, az egbolt minel realisztikusabban való visszaadása szamomra fontos lenne
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Erre nehéz válaszolni,mert sok mindentől függ
A legfontosabba,amitől függ,hogy mire fókuszálsz,ha pl. egy háznak az alsó részére fókuszálsz,akkor kicsit be fog égni,de ha már feljebb tartod a kamerát,hogy az égbolt is jobban látszódjon,akkor már nem annyira ég be...de ezt így nehéz leírni -
piqla
őstag
Sziasztok,
tervezem egy ilyen keszulek vetelet. Alap beallitasoknal, nappal, mennyire eg be az egbolt a kepeken?
-
legiaap
félisten
A nap száma:Dj Ella-Welcome to the Club
-
legiaap
félisten
Valahogy az az érzésem,hogy én tartom életben ezt a topikot
Ezennel átveszem a Főnökséget
Bocs crwn
-
legiaap
félisten
Na mi van fiatalok???
Hova tűnt el mindenki???
Én már reggel 6-óta ébren vagyok és azóta megírtam 2 zh-t is...
Csak én vagyok ilyen fürge? -
Daweee
őstag
Hová tűnt mindenki? ide 4 órája, de a komplett okostelók szekcióba is majdnem 2 órája semmi.
-
legiaap
félisten
Ha az ember éhes,akkor muszály valamit csinálnia...
Én speciel a krumplit szeretem a legjobban.Rengeteg féle képp el tudom készíteni
Vannak egyedi ötleteim is.
De tudok pl. Bécsi kuglófot csinálni
Muszály volt megtanulnom,mert anya nem mindíg akart csinálni nekem,de mikor édességhiányom volt,akkor egyszer nekiálltam és megcsináltam
-
legiaap
félisten
Igen
Most egyelőre hanyagolom a szakdogám,mert holnap reggel 8-kor kettő zh-t írok egymás után 2-őt
Ezért ma este mehetek vissza Pécsre...megint lemaradok este a Lost-ról...
Amúgy most ettem tele magam...főztem magamnak két nagy tálra valaó krumplit,melyet töpörnyűnyomón átnyomtam egy kis kacsazsír segítségével,hogy ne legyen olyan száraz és pirítottam mellé szalonnát.Hogy könnyebben lecsússzos,egy kis savanyú uborka segített.
Fini volt
-
crwn
senior tag
Én meg aszondom, ez tényleg durva, de kell Neked!
Mert biztos nem lesz könnyű, és most rossz is, de erősödsz általa, ha megcsinálod.
Ez az egyéni tapasztalatszerzés. Minden egyes szopásból profitál az ember, és eccercsak páncéloslovaggá válik, mint Te is majd, akár csak a tervezett avataron. -
legiaap
félisten
Megtörtént az eddig megalkotott szakdogám bemutatása.Kb. a 3/4-e már kész van vagyis azt hittem,de miért is nem menne minden tökéletesen.Az az igazság nekem örök életemben sose ment minden úgy mint a karika csapás.Mindenért nagyon meg kellett küzdenem.Minden egyes sikerért.
Inkább elmesélem mi volt.
Elkezdtem mutatni a tanáromnak,aki a belső konzulensem a szakdogám.Megmutattam neki a tartalomjegyzéket majd megkérdezte,hol a számolás,a méretezés?
Mondom olyat ne keressen,mert az én szakdogám nem arról szól,hanem arról,hogy hogyan épült fel az a bizonyos Pesti csarnok,melynek az építésén résztvettem nyáron.
Fúúúú,most mit kezdjek magával mondta...na ekkor fordultam le majdnem a székről annyira leesett a vérnyomásom.Év elején elküldtem önnöknek (a hivatalos tanszéknek) a szakdolgozatom címét és rövid leírását és nem mondták,hogy rossz.Ezt mondtam.
Erre..fúúú de ez így nem lesz jó...Szólt egy másik tanszékon lévő tanárnak hogy most mi legyen velem,mert ha elölről kéne kezdeni,akkor az a halál.De a másik tanszék,meg inkább építészekkel foglalkoziknem építőmérnökökkel.Átjött onnan egy tanár,aszonta küldjem el neki email-be az anyagot és ő közvetíti a tanszék fúnökének és ha úgy gondolja akkor ő átvállal.Megjegyzem azt a főnököt ismerem és ő szivatott engem 3 féléven keresztül...
Szóval jövő héten minden kiderülJa és ráadásul ma tudtam meg,hogy szombat reggel a lvelelezősökkel 2 zh-t írok röpke 130 oldalból.
Öröm az élet mi?
Totál ki vagyok borulva és megint sikeresen közeledek ahoz,hogy padlót fogjak...
-
crwn
senior tag
Á, titkolózik, mint egy szűzlány
-
legiaap
félisten
Elfogadták a munkáim,de mivel javítják a PH-t,ezért ilyennel nem foglalkoznak.
Majd ha kész lesz,akkor majdmegoldják az avatarom.
Az előbbi kifejtésemet nem tudtam kihagyni.
De ez amúgy nem csak a suliban van így...anyám is átkozza a főnökét,aki Nő
Apám szintén ugyanígy van,de még rengeteg barátomnak is ez a véleménye
Ahogy mondani szokták,inkább egy férfi főnök,mint,hogy egy nő
Ma kicsit Nő ellenes napot tartok...bocsesz -
legiaap
félisten
Férfiról van szó és majd csak délután 14:00-kor lesz a találkozó
Amúgy megemlíteném,hogy férfival jobban járok tanár téren,mert a Nők nagyon genyák tudnak lenni
Nálunk ez így van...mindíg a Nő tanárok szivattak széjjel...valahogy ha nem boldogok,vagy nem működik otthon valami klafful,vagy megjön nekik,akkor a feszültséget szépen levezetik a diákságon
A férfiak itt szigorúbbak,mint a Nők,de korrektebbek -
legiaap
félisten
-
crwn
senior tag
Közben megöregedtem...
-
legiaap
félisten
-
crwn
senior tag
Valahogy nagyon lankadnak az íráskészségek mind a szakmai, mint pedig ezen a fórumon.
-
crwn
senior tag
De én nem vagyok csaj már egy ideje. Bár elgondolkodtató az ötlet. Lehet megfuttatom a makhátmat a mellyemen, és kész is, hiszen olyan izmim van, mintha igazi tsötsök lennének! Aztán elhívhatsz rajdizni, meg a hóba is. De hozz ám dellát, mert nem állok meg 10 mochito alatt...
-
Daweee
őstag
télleg nem is mondtam ma esett a HÓ Miskolcon
igaz semmi nem maradt meg belőle, de a szándék a fontos
-
crwn
senior tag
Ezek már mind megvannak, meg kutakodtam sok külfődi fórumon is, de nem leltem meg még az igazit, habár sokat letöltöttem...
Van egy, ami nagyon közelít, de pár dolgot át kéne javítani rajta, viszont a .sis file-t nem tudom a témaszerkesztővel beolvastatni, de átkonvertálni .tdf file-ba se, amivel a Nokia Theme Studio dolgozik. Ez nagyon bosszantó! mert egy hajszálra vagyok a megoldástól, de nagyon hiányzik az a hajszál! -
crwn
senior tag
Szeretnék faxa IPhone-os témáááááááááá! A témaszerkesztő nagyon nehézkes!!!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest