Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Nos nekem nem volt a kihangosítóval bajom, igaz eddig összesen 2x ha használtam - 8 hónapos a tella.
Mostanában jött meg a 6020-as nokia a pannonhoz, ami elvileg a 6310i utóda - bár ezt inkább majd a 6021-re mondják - csak úgy mondtam.
De a készenléti idő, amit ti írtatok marhára kevés - én nem beszélek olyan sokat, heti 3-4 alkalommal, nekem inkább a rádió, meg az sms megy, de simán egy hét, ha nem nyúlok hozzá akár 10 nap is kijön - még most is. -
biker
nagyúr
Nem tudna valaki tippet adni, hogy lehet a master hangerőn állítani? főleg esetleg kikapcsolni a zajszűrőt.
oka:
- a telefon alapon teljes hangerőn éppen kellemes hangerőt ad.
- kihangosító szintén maxon, kb pár centivel kartávon beül van, éppen hallani
- a mikrofon zajcsökkentője ami igazából zajzár, nem csökkentő, olyan szar, hogy üvölteni kell bele.
összehasonlításképp a motorlám kb 3/4 hangon mind alapon, mind kihangosítón úgy üvölt, 2m-ről is jó kihangosít.
ehhez kérnék helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest