- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #162 üzenetére
Ha valami nem fog meg leírás vagy screenshot alapján, akkor elfelejtem. Az Archlord ilyen.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #160 üzenetére
Ja, human, ork, elf. 3 db faj, mind a legalapvetőbb fantasy sablon, ráadásul az Archlordos megvalósításuktól a hideg ráz (a macskaféle moonelfek láttán majdnem eldobtam az egerem először). unalmas kasztok - szintén sablonosak, semmi eredeti ötlet, csupa ismert és elkoptatott típus.
De ez itt nagyon OFF. A Mythosban pont ezt bírtam - mindhárom kaszt egyedi hangulatú és játékstílusú volt, és a skilltree-ktől függően eléggé eltérő módon lehetett velük haladni; a 4 fajból 3 is vicces és egyedi volt... (oké, a human sablon, de az kihagyhatatlan
) A szivarozó gremlin male nekem a műfaj egyik fénypontja karakterek szempontjából.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #158 üzenetére
1. Kevés és fantáziátlan faj.
2. Unalmas kasztok.
3. Nem túl egyedi világ. -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #156 üzenetére
Speciel nekem már a leírása sem tetszett, így ki sem fogom próbálni.
Remélem, valaki a közeljövőben feléleszti ezt a játékot, mert utánozhatatlan hangulattal és nagyon magas funfaktorral bírt...
-
whatever
aktív tag
válasz
Sirandrish #154 üzenetére
és beteljesedése:
We regretfully announce that on Friday, July 18, 2008 at 11:59 CST the world of Uld known as Mythos will be going on hiatus. On behalf of all of the Devs and Community team we want to say thank you to everyone for their support and assistance with Mythos Alpha and Beta testing and we will see you soon.
The Mythos Teamrip
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #142 üzenetére
kössz!
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #140 üzenetére
ahhoz is kell jah.
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #138 üzenetére
oks, bocs h ien nyugtalan vagyok
hogy érted h addig letölthetem? hogyan?
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #130 üzenetére
akkor nem jó az angol tudásom
ha készvagy, elküldenéd az emailcímemre? kegyin93@gmail.com megköszönnééém!!!
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
8 betünél többnek és egy számnak is muszály benne lennie, és nem lehet ugyan az mint a felhasználó név.
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #125 üzenetére
ööö, lehet megunnám. de mégis szeretnék vele játszani
kiszeretném próbálni, na. olyan nagy bűn ez? szóval ( Lost password ) öznél nekem? légyszíves?!
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #122 üzenetére
kár
azért köszi. ( nem küldik amúgy ienkor emailben? vagy megtennéd nekem, hogy felmész a www.mythos.com - ra és lost password özöl? nagyon szeretném megnézni hogyis nézki ez ( KÉRLEK
) kössz
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #68 üzenetére
Az még odébb van. Amúgy mivel ez egy bétateszt, a valódi endgame tartalom még nincsen benne; nyilván az majd több zóna hozzáadása után durva epic mapeket fog jelenteni, akár raidszintűeket is.
Ha meg ez nem elégít ki, mert messze van: kezdj új karaktert, másik kaszt, másik faj, esetleg azonos kaszt, de teljesen más skillekre teszel pontot a tree-n... Ahogy mondtam: egy MMO sosem ér véget. -
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish #65 üzenetére
elvileg 50 a vége ,legalábbis en láttam már 50 es karikat is rohangászni.jah területre csak 2 város van még asszem,bár ha a teljes térképet nézem ez a két város kicsi porszem
Fogalmam nincs mennyi idő volt,néha nem játszottam 1 hétig,néha meg napi 4-5 órát huzamba
Személyes tapasztalat a game ről :
-nincsenek set tárgyak
-nem lehet vásárolni heal/mana potion t jobb gombal mindig át kell huzogatni eggyesével,roppant idegesitő mikor 30-40 dbot kell áthuzgálnom -.-
-boss ok elég gyengék,igazából csak a 5 playeres mapok on a főellenség keményebb
-gépemen simán megy max élsimitással meg mindennel,és tök jó , hogy alt tab ozni is pillanatok alatt lehet -
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish #62 üzenetére
vége 25 ös vok
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #60 üzenetére
Nincs Save, minden adat a központi szerveren tárolódik.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #58 üzenetére
Patchel. Első alkalommal mindenképpen sokat, utána már nem természetesen...
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Hivatalos honlapról (#1) letöltöd a klienst, telepíted, kivárod, amíg felpatcheli magát és mehetsz is.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
Regisztrálj és reménykedj, ha más nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest