- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Elindult a nyílt béta.
-
Wolverine
félisten
Jelenleg van béta, és nekem meg van rengeteg bétakulcsom, amelyek gazdára várnak.
-
Wolverine
félisten
válasz
rabbitlove #182 üzenetére
Most épp nem folyik nyilvános teszt.
-
Wolverine
félisten
It's... it's... it's alive!
Legalábbis a jelek szerint felébredt a kómából
-
Wolverine
félisten
A Hanbitsoft korábban megszerezte a Mythos jogait, és a jelek szerint újjáélesztik a játékot; ugyanakkor jelenleg még csak egy koreai nyelvű, Magyarországról nem elérhető honlapjuk van.
Korántsem mellesleg az eredeti fejlesztők Runic Games néven egy Torchlight nevű MMO-t fejlesztenek
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #162 üzenetére
Ha valami nem fog meg leírás vagy screenshot alapján, akkor elfelejtem. Az Archlord ilyen.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #160 üzenetére
Ja, human, ork, elf. 3 db faj, mind a legalapvetőbb fantasy sablon, ráadásul az Archlordos megvalósításuktól a hideg ráz (a macskaféle moonelfek láttán majdnem eldobtam az egerem először). unalmas kasztok - szintén sablonosak, semmi eredeti ötlet, csupa ismert és elkoptatott típus.
De ez itt nagyon OFF. A Mythosban pont ezt bírtam - mindhárom kaszt egyedi hangulatú és játékstílusú volt, és a skilltree-ktől függően eléggé eltérő módon lehetett velük haladni; a 4 fajból 3 is vicces és egyedi volt... (oké, a human sablon, de az kihagyhatatlan
) A szivarozó gremlin male nekem a műfaj egyik fénypontja karakterek szempontjából.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #158 üzenetére
1. Kevés és fantáziátlan faj.
2. Unalmas kasztok.
3. Nem túl egyedi világ. -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #156 üzenetére
Speciel nekem már a leírása sem tetszett, így ki sem fogom próbálni.
Remélem, valaki a közeljövőben feléleszti ezt a játékot, mert utánozhatatlan hangulattal és nagyon magas funfaktorral bírt...
-
Wolverine
félisten
A Flagshipnek a jelek szerint vége; a Mythos sorsáról nem tudni semmit jelenleg.
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #149 üzenetére
Ez egy ingyenes MMO lesz nagykorában is. A D3 viszont se nem ingyenes (oké a Battle.net az, ha már megvetted...), se nem MMO.
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #116 üzenetére
A jelek szerint elég sok ember elment a Flagshiptől; nem tudom, mennyi erőforrásuk van most a Mythosra...
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #113 üzenetére
A kiértesítő mailben sincs benne? (nem otthon vagyok, nem tudom megnézni...)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #90 üzenetére
És van egy pdf-ben letölthető új manual... Benne 4 játszható faj leírásával
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #68 üzenetére
Az még odébb van. Amúgy mivel ez egy bétateszt, a valódi endgame tartalom még nincsen benne; nyilván az majd több zóna hozzáadása után durva epic mapeket fog jelenteni, akár raidszintűeket is.
Ha meg ez nem elégít ki, mert messze van: kezdj új karaktert, másik kaszt, másik faj, esetleg azonos kaszt, de teljesen más skillekre teszel pontot a tree-n... Ahogy mondtam: egy MMO sosem ér véget. -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #60 üzenetére
Nincs Save, minden adat a központi szerveren tárolódik.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #58 üzenetére
Patchel. Első alkalommal mindenképpen sokat, utána már nem természetesen...
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Hivatalos honlapról (#1) letöltöd a klienst, telepíted, kivárod, amíg felpatcheli magát és mehetsz is.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
Regisztrálj és reménykedj, ha más nincs.
-
Wolverine
félisten
Pár napja osztottak fejenként 2 meghívót; nekem még megvannak
-
Wolverine
félisten
Hmm, az elit és hardcore mód átemelése a Hellgate-ből érdekes húzás... És végre van respec!
(igaz, limitálva. mindegy, örüljünk annak, ami van...)
A külön emote-gombot is végigpróbálgattam; az animációk valahonnan ismerősek... -
Wolverine
félisten
Van új bétabuild, új terület, új szintek, a régin is políroztak; ehhez viszont újra kell telepíteni a játékot, a régi kliens nem fogja frissíteni magát az újra!
-
Wolverine
félisten
2003-ban a Blizzardot elhagyta egy elég ütős fejlesztő team, akik aztán megalapították a Flagship Studios nevű fejlesztőcéget; első játékuk, a Hellgate: London nagy érdeklődéssel övezett hentelős játék.
Viszont a másik projektjükről kevesebben tudnak; ez a címben említett Mythos, ami először csak a Hellgate netes kódjának tesztelésére íródott, de ma már egy önálló, a jövőben is ingyenes maradó MMO lett, aminek most épp a bétatesztje folyik. Bejutni regisztráció vagy meghívás útján lehet. Az NDA megsértése nélkül pár dolog:
- a grafika 3D-s, mégis izometrikus; a Dio2 egyenesági leszármazottja kis War3-as beütéssel
- az interface egyértelműen a Dio2-t idézi minden szempontból
- a játék perpill. egy területtel rendelkezik, a küldetések dungeon-alapúak, könnyen szólózhatóak, az epic mapekhez nem árt a csapat; hamarosan érkezik a második terület, akkor nyilván könnyebben lehet majd fejlődni lvl15 fölé
- jelenleg 3 faj (human, gremlin, satyr) és 3 kaszt (bloodletter, pyromancer, gadgeteer) játszható, remélhetőleg ezen még bővítenek
- tudtommal guildalapítás/AH még nincs, de tervezikHivatalos honlap itt található, a Manualban olvasható információk még az alpha idejéből származnak, de azóta nem frissültek (ezért szerepel a satyr helyett az elf játszható fajként).
[ Módosította: Atlantis ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest