- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypassHUN
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis támogatást, némi jótanácsot szeretnék kérni.
Az ominózus Mythos játékkal akadt egy kis gondom.
Regeltem, válasz e-mail-t is elküldtem, látszólag minden oké.
Vártam is egy napot, hátha az "élesedés" kicsit tovább tart, de semmi.
A login ablaknál beírom a regelt felhasználónevet és a hozzá tartozó jelszót, majd inccorect login name and password, és kilép a program.
Mitévő legyek?Ui.: Próbáltam másik regisztrációt, de azokra meg válasz e-mail-t sem kaptam......
Üdv:bypass
-
Wolverine
félisten
Elindult a nyílt béta.
-
L_ajos
őstag
Ha kell valakinek, nekem is van 8 feles kulcsom. PM.
-
Wolverine
félisten
Jelenleg van béta, és nekem meg van rengeteg bétakulcsom, amelyek gazdára várnak.
-
Wolverine
félisten
válasz
rabbitlove #182 üzenetére
Most épp nem folyik nyilvános teszt.
-
rabbitlove
csendes tag
Helló!
Vki tudna küldeni egy meghívót?=(
rabbitnonamestar@hotmail.com -
Vistaboy
veterán
Elindult a játék stressztesztje!
Engem is meghívtak, a klienst már húzom lefelé, így ha minden igaz, ma már konkrét infókkal tudok szolgálni a játékot illetően, természetesen az NDA keretein belül.
-
vampire17
addikt
http://www.mythos.com/
Az angol oldal. Hamarosan CB!
http://mmopium.web4.hu/cikk/mythos-hamarosan-zart-beta
-
Hiperwolf
tag
Öhmm... [link] Már kész is van? Van angol változat? Gondoltam kéne csinálni egy oldalt, ahol nyomon lehet követni, hogy mikor lesz kész...
-
Wolverine
félisten
It's... it's... it's alive!
Legalábbis a jelek szerint felébredt a kómából
-
L_ajos
őstag
Nekem anno nagyon bejövős volt béta alatt a játék
Remélem tényleg lesz belőle valami, kár lenne megfeledkezni róla
-
Wolverine
félisten
A Hanbitsoft korábban megszerezte a Mythos jogait, és a jelek szerint újjáélesztik a játékot; ugyanakkor jelenleg még csak egy koreai nyelvű, Magyarországról nem elérhető honlapjuk van.
Korántsem mellesleg az eredeti fejlesztők Runic Games néven egy Torchlight nevű MMO-t fejlesztenek
-
omg sok hülye x)
-
Mikor lesz ez a játék élesbe?^_^
-
nepszter1
addikt
valakinek nincs egy accja fölöslegesen ?
ki szeretném probálni
meg játszani vele
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #162 üzenetére
Ha valami nem fog meg leírás vagy screenshot alapján, akkor elfelejtem. Az Archlord ilyen.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #160 üzenetére
Ja, human, ork, elf. 3 db faj, mind a legalapvetőbb fantasy sablon, ráadásul az Archlordos megvalósításuktól a hideg ráz (a macskaféle moonelfek láttán majdnem eldobtam az egerem először). unalmas kasztok - szintén sablonosak, semmi eredeti ötlet, csupa ismert és elkoptatott típus.
De ez itt nagyon OFF. A Mythosban pont ezt bírtam - mindhárom kaszt egyedi hangulatú és játékstílusú volt, és a skilltree-ktől függően eléggé eltérő módon lehetett velük haladni; a 4 fajból 3 is vicces és egyedi volt... (oké, a human sablon, de az kihagyhatatlan
) A szivarozó gremlin male nekem a műfaj egyik fénypontja karakterek szempontjából.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #158 üzenetére
1. Kevés és fantáziátlan faj.
2. Unalmas kasztok.
3. Nem túl egyedi világ. -
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine #157 üzenetére
hát nemtudom..Szerintem nagyon el van találva az Archlord...egyetlen hátránya (ami minden MMO-ban van és csak én nem szeretem tehát nem is hátrány) a PK...vagyis az hogy lv 50 felett már csak a PK-val tudsz szórakozni..tudom az MMO-k ezért vannak kitalálva csak én inkább Questezek,Grindelek,Farmolok,Bossozok stb..
Amugy mi nem tetszett a leirásába? -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #156 üzenetére
Speciel nekem már a leírása sem tetszett, így ki sem fogom próbálni.
Remélem, valaki a közeljövőben feléleszti ezt a játékot, mert utánozhatatlan hangulattal és nagyon magas funfaktorral bírt...
-
whatever
aktív tag
válasz
Sirandrish #154 üzenetére
és beteljesedése:
We regretfully announce that on Friday, July 18, 2008 at 11:59 CST the world of Uld known as Mythos will be going on hiatus. On behalf of all of the Devs and Community team we want to say thank you to everyone for their support and assistance with Mythos Alpha and Beta testing and we will see you soon.
The Mythos Teamrip
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci #153 üzenetére
a vég kezdete
-
Wolverine
félisten
A Flagshipnek a jelek szerint vége; a Mythos sorsáról nem tudni semmit jelenleg.
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #149 üzenetére
Ez egy ingyenes MMO lesz nagykorában is. A D3 viszont se nem ingyenes (oké a Battle.net az, ha már megvetted...), se nem MMO.
-
<cafat>
senior tag
elkezdett érdekelni a dolog, de mikor lesz rá esélyem h le tudjam és is tölteni, és tudjak reggelni??
-
kenccsi
tag
köszönöm szépen,
még 1 gyors kérdés Privát üzimet hogy tudom megnézni?
rájöttem! még 1 x köszönöm szépen -
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #142 üzenetére
kössz!
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #140 üzenetére
ahhoz is kell jah.
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #138 üzenetére
oks, bocs h ien nyugtalan vagyok
hogy érted h addig letölthetem? hogyan?
-
kenccsi
tag
addig megkaphatnám az accot? letölteném...
-
kenccsi
tag
na végülis sok jót felejtettél már el?
-
kenccsi
tag
szerintem igen. de nem vágom. elméletileg, ma kifogom tudni próbálni, és akkor megmondom
( persze, csak ha majd megkapom az accod
)
persze azt nemtudom, hogy nálad mit jelent a " még kipróbálom "( remélem nem túl sokat. )
oksa, nemba""om el megígérem
aah, isten vagy... már olyan régen vadászok 1 beta accra... -
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #130 üzenetére
akkor nem jó az angol tudásom
ha készvagy, elküldenéd az emailcímemre? kegyin93@gmail.com megköszönnééém!!!
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
8 betünél többnek és egy számnak is muszály benne lennie, és nem lehet ugyan az mint a felhasználó név.
-
Sirandrish
legenda
ez mit jelent? milyen pass kell neki?
New password must be at least 8 characters long and must contain at least 1 non-alphabetic character. It cannot be the same as your account name. -
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #125 üzenetére
ööö, lehet megunnám. de mégis szeretnék vele játszani
kiszeretném próbálni, na. olyan nagy bűn ez? szóval ( Lost password ) öznél nekem? légyszíves?!
-
kenccsi
tag
archlord? hmm. nem rossz, néztem már, és többször is rámjött a játszhatnék vele. De lvl 10 fölé még nem jutottam, ott mindig megunom...
-
kenccsi
tag
válasz
Sirandrish #122 üzenetére
kár
azért köszi. ( nem küldik amúgy ienkor emailben? vagy megtennéd nekem, hogy felmész a www.mythos.com - ra és lost password özöl? nagyon szeretném megnézni hogyis nézki ez ( KÉRLEK
) kössz
-
kenccsi
tag
véletlenül, nem tudnád oda adni a béta accountod? akárcsak kölcsönbe?
-
Sirandrish
legenda
huu de elfelejtettem ezt a gamet...valhol pedig van egy kemény lv3-5ös karim is...hogy felejthettem így el?
Nah mindegy...van Archlord -
kenccsi
tag
légyszí légyszí, szánjatok meg! ha másképp nem, nekem az is jó ha csak kicsit kölcsönbe kapok 1 et... nagyon megszeretném nézni
köcce
-
kenccsi
tag
nem lenne valameik őtök olyan kedves? és továbbpasszolná a beta accountját? nagyon szeretném kipróbálni a Mythos. Első látásra szerelem
előre is köszi ( E-mailem az előzö post ban )
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #116 üzenetére
A jelek szerint elég sok ember elment a Flagshiptől; nem tudom, mennyi erőforrásuk van most a Mythosra...
-
Szuperboci
senior tag
Mikor jön mááár
Mindig csak hirek,interjúk k vannak a honlapon,de a megjenési dátumról egy szó sincs
www.mythos.com -
kenccsi
tag
Sziasztok, utánanéztem kissé a játéknak, és megtetszett
mostmár lassan 1 hónapja én is csak várok a levélre... nincs remény
viszont ahogy látom(remélem) ti már kezdtek ráunni a bétára, és csak arra vártok, hogy tovább adhassátok az acc otok
na jó, igazából azért írok, mert szeretnék kunyizni 1 béta acc ot... ha lehetséges lécci küldjetek 1 et a mailemre kegyin93@gmail.com kössz
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #113 üzenetére
A kiértesítő mailben sincs benne? (nem otthon vagyok, nem tudom megnézni...)
-
Amur
addikt
én is jó ideje regeltem,de semmi reakció, pedig a gameplay videók alapján nagyon odavágos hack and slash a la diablo clonegame !
-
Patco
csendes tag
Sziasztok. ha valakinek esetleg van egy kolcsonozheto accountja szivesen megneznem vele a jatekot , reggeltem egy honapja lassan de semmi nem tortenik Amit eddig hallottam az tetszik . de most mar ki is probalnam
Koszi elore is
-
Szuperboci
senior tag
Legyen máár valami
Játszani akarok
-
Ragefull
csendes tag
Sziasztok, én kiprobálnám a játékot ha van valakinek meghivoja az küldhetne, kösz
-
Szuperboci
senior tag
akinek kell egy acc az irjon privit,mert nekem van,de már nem játszok vele,vagyis nem akarok addig mélyebben belemerülni, míg ki nem jön a teljes -
Scareface
csendes tag
Én is, már 2 hete. Már piszkosul kipróbálnám............
-
Bioface
csendes tag
válasz
Szuperboci #102 üzenetére
Sziasztok!
Egy ismerösöm mutatta a játékot régi Diablo fan-ként megtetszett elsö látásra de sajna az ismerösnek minden béta kulcsa meghivoja foglalt már, valaki esetleg rendelkezik még ilyennel amit megosztana velem ? Elöre is köszi !
-
Szuperboci
senior tag
Jó lenne kiirnának valami visszaszámlálást honlapon
-
Wolverine
félisten
-
Scareface
csendes tag
Béta teszt regisztráció: http://www.mythos.com/
1 hónapja várom már -
Scareface
csendes tag
Valami pontosabb infód nincs erre a "hamarosan"-ra? Nem vok nagy gémer, de Dio fanatiknak mondanám magam
-
SzöleTM
csendes tag
na üdvözletem emberkék!
Én is kérnék meghívót...!pszollosi@gmail.com
Cserébe csokit, vagy sört tudok adni
Előre is köszönöm!!!
-
Scareface
csendes tag
Ha esetleg valaki nem használja az acc-ját, én szívesen átvenném diszkréten
PM me! -
Hegenyke92
csendes tag
Nah kijött az új patch, a 3. városon kívül rengeteg dolgot pakoltak bele a srácok, mint például +1 játszható faj (Cyclops), PvP, Crafting, szebb UI és egyéb apróságok. Az új klienst az oldalról le lehet tölteni, a régi már nem fog updatelni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Szuperboci #90 üzenetére
És van egy pdf-ben letölthető új manual... Benne 4 játszható faj leírásával
-
Szuperboci
senior tag
www.mythos.com
Új köntös lassan jön a 3. város is,király lesz -
Szuperboci
senior tag
válasz
Hegenyke92 #87 üzenetére
2x ment...
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Hegenyke92 #87 üzenetére
tenk juu
-
Hegenyke92
csendes tag
A játék nagyon jó, én csak jókat tudok mondani róla. Nemsokára jön az újabb patch ami tartalmazni fogja a Zone 3-at (tadá: http://youtube.com/watch?v=tm-o--M9Lk0) és sok újítást pl.: pvp rendszer bevezetése. Úgyhogy nagyon faca lesz.
(jah és vásárlásnál használd a shift + balklikk kombinációt, eládásnál ugyanígy) -
Szuperboci
senior tag
Egyenlőre nincs meghivom ,igy is már kiosztottam 3 at
-
Valaki küldene meghívót PLEASE? Privibe írj(atok) és megadom az e-mail címem hova küldjétek.Thanks.
-
Inv1sus
addikt
3 gigás procim van, a laptopba meg 1.8-as volt. mindkettőn ezt a hibát írja ki. Sztem a windows verzió nem tetszik neki, szal nemtom mit csináljak. De egyáltalán minek rakták bele ezt a hülyeséget, nem értem. Miért jó ez nekik.
-
Inv1sus
addikt
Fildernek köszönhetően majd nemsokára találkozhatunk is akár
-
Filder
csendes tag
válasz
Szuperboci #67 üzenetére
Vásárlásnál használd a ctrl+jobb egér gomb párost. (Úgy rémlik ezzel megy. A módszer uyganaz, mint a Hellgate London-ban, sz'al, ha tévedtem, onnan "utánozz".)
-
Inv1sus
addikt
Senkinek nincs egy szál meghívója se?
neeeeee
-
Sirandrish
legenda
LVL 3 powaa
-
Szuperboci
senior tag
Csináltam clan t ,ha valaki akar join olni,vegyen fel friends be .nick em SatyrLady
-
Inv1sus
addikt
Ha valakinek van meghívója, pls küldjön nekem egyet, nagyon hálás lennék.
Már csak azért is mert a honlapomra free-to-play játékokról szoktam cikkeket írni és erre is kiváncsi lennék. Előre is köszi. Ha kapok meghívót, a játékban majd találkozunk
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #68 üzenetére
Az még odébb van. Amúgy mivel ez egy bétateszt, a valódi endgame tartalom még nincsen benne; nyilván az majd több zóna hozzáadása után durva epic mapeket fog jelenteni, akár raidszintűeket is.
Ha meg ez nem elégít ki, mert messze van: kezdj új karaktert, másik kaszt, másik faj, esetleg azonos kaszt, de teljesen más skillekre teszel pontot a tree-n... Ahogy mondtam: egy MMO sosem ér véget. -
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci #67 üzenetére
hogy láthattál 50es karikaT?
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish #65 üzenetére
elvileg 50 a vége ,legalábbis en láttam már 50 es karikat is rohangászni.jah területre csak 2 város van még asszem,bár ha a teljes térképet nézem ez a két város kicsi porszem
Fogalmam nincs mennyi idő volt,néha nem játszottam 1 hétig,néha meg napi 4-5 órát huzamba
Személyes tapasztalat a game ről :
-nincsenek set tárgyak
-nem lehet vásárolni heal/mana potion t jobb gombal mindig át kell huzogatni eggyesével,roppant idegesitő mikor 30-40 dbot kell áthuzgálnom -.-
-boss ok elég gyengék,igazából csak a 5 playeres mapok on a főellenség keményebb
-gépemen simán megy max élsimitással meg mindennel,és tök jó , hogy alt tab ozni is pillanatok alatt lehet -
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci #63 üzenetére
mennyi játékidő kell ahhoz kb?
-
L_ajos
őstag
válasz
Szuperboci #63 üzenetére
25 a béta vége? ..hm, nem vitték túlzásba
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish #62 üzenetére
vége 25 ös vok
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #60 üzenetére
Nincs Save, minden adat a központi szerveren tárolódik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine #59 üzenetére
igen már rájöttem mert leteszteltem...játszottam is vagy 5 percet vele
első benyomások nagyon jók..tetszik egyelőre..beszéltem egy faszival az kinyitott valami kapuit nekem bve mentem de ki is léptem mert dolgom volt..kérdésem az lenne hogy hogy és mikor mnet a game mert SAVE-et nem találtam.. -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #58 üzenetére
Patchel. Első alkalommal mindenképpen sokat, utána már nem természetesen...
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Hivatalos honlapról (#1) letöltöd a klienst, telepíted, kivárod, amíg felpatcheli magát és mehetsz is.
-
Sirandrish
legenda
nah..valaki invitált..nagyon szépen köszönöm..regiztem egy accot...ezután mi a teendő?
-
L_ajos
őstag
reggeltem, de ha valakinek van fölös inv. nekemis jöhet
-
Zhoes
csendes tag
Hello valaki küldene 1 meghívót pls?
-
NinjaGörl
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna nekem valaki küldeni egy meghívót?
Kösziii -
Szuperboci
senior tag
Valaki nem akar jönni gamelni?vannak epic mappok ahol min 5 emberrel tudunk bemenni.Mi csak 2 en vagyunk haverommal
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
Regisztrálj és reménykedj, ha más nincs.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci #48 üzenetére
nekem nincs accom és szívesen kipróbálnám
-
Szuperboci
senior tag
Nekem van accom,csak kéne még 1 ,mert haverom is akar jönni
-
Sirandrish
legenda
engem is meghívhatna valaki?
-
Szuperboci
senior tag
Tud vki küldeni nekem egy meghivot?thx
-
schge
csendes tag
Már kaptam meghívót nem kell küldeni.
-
Dave33
csendes tag
Hááhááá, most regisztráltam...
-
Dave33
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki küldeni nekem egy meghívót??!? Tök jó lenne...
-
schge
csendes tag
Hello emberek.
Valaki meg tud dobni egy meghívóval?Nagyon szeretem az ilyen akcióRPG-ket és nagyon kipróbálnám.Előre is köszi. -
CabalX
aktív tag
Valaki tudna küldeni egy meghívót, szeretném kipróbálni a játékot...
A címem megtalálható az adataimnál, előre is -
Hegenyke92
csendes tag
Én is tolom, szerintem nagyon jó game, igaz van még mit csiszolni rajta.
Hegenyke - Satyr Pyromancer :-) -
Gyuri16
senior tag
nezegettem videokat, tenyleg sok a hasonlosag diabloval. Ez persze jo
alig varom hogy kiprobalhassam. (esetleg ha valakinek van egy meghivoja nagyon orulnek neki)
Screammm: azt hiszem mi mar egyszer osszefutottunk mmo-ban.. emlekszel a Freedom klanra?
-
wiggen123
senior tag
Elkelt Bero-nak.
-
wiggen123
senior tag
Akinek kell meghívó annak tudok egyet adni. Az kapja, aki elsőnek ír egy privátot.
Amúgy simán jelentkeztem bétára és kiválasztottak. De mire ez megjött, már egy kedves PHs adott egy meghívót.
-
Gyuri16
senior tag
megneztem trailert, tetszik
pvp rendszerrol tudni valamit (szabad rola beszelni?)meghivot kuldene valaki?
-
norbiphu
őstag
Na fel is raktam.
Tetszik, valóban nagyon sok hasonlóság van a blizzardos cuccokhoz, nekem elsőre olyan érzésem van mintha a diablo következő részével játszanék. Holnap ööö ma folytatom majd
-
norbiphu
őstag
Ez tetszik, jelentkeztem is. Ha esetleg van valakinek éppen felesleges meghívója, megszánhatna vele.
-
törölt tag
Kicsit WoW-os kinézetű a játék...ettől még lehet jó is persze
-
#PeTeY#
aktív tag
Én is úgy örülnék egy meghívónak.
Ha valaki megszánna, mail címem az adataimnál.
-
Wolverine
félisten
Pár napja osztottak fejenként 2 meghívót; nekem még megvannak
-
wiggen123
senior tag
Meghívó kellene nekem is. Köszönöm előre is
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Ha megunom a WoW-ot, majd kipróbálom.
-
Wolverine
félisten
Hmm, az elit és hardcore mód átemelése a Hellgate-ből érdekes húzás... És végre van respec!
(igaz, limitálva. mindegy, örüljünk annak, ami van...)
A külön emote-gombot is végigpróbálgattam; az animációk valahonnan ismerősek... -
c4-eXp
aktív tag
Hali!
Valaki dobna egy meghívót az adataimnál található mail címre?
-
Arnoux
tag
Nincs vlm nagy élet a topikban... Nem tudjátok mikor jelenik meg a játék? Esetleg mikor lesz open béta?
-
maross
nagyúr
válasz
Szuperboci #11 üzenetére
gratula!
-
Arnoux
tag
Sziasztok! Ha valakinek van egy fölös meghívója az hívjon meg pls. Már nyár eleje óta be szeretnék kerülni a bétába de sehogy sem jön össze
piricsirichard@hotmail.com -
Lavves
tag
Warham, Human Bloodletter
Ha valakivel összefutnékAmúgy tényleg elfut mindenen.
-
Szuperboci
senior tag
nekem is van accom bibibeee
-
Wolverine
félisten
Van új bétabuild, új terület, új szintek, a régin is políroztak; ehhez viszont újra kell telepíteni a játékot, a régi kliens nem fogja frissíteni magát az újra!
-
Szuperboci
senior tag
Valakinek van meghivoja?
-
maross
nagyúr
jatszottam vele egy-ket napot, nagyon pofas kis jatek, ingyenesek kozott felsokategorias. a talentrendszer kicsit butanak tunik, de amugy alapjaban veve tetszett. Koszonom a meghivot
. Kiria neven vagyok, gremlin gadgeteer.
miaza NDA?
-
Wolverine
félisten
2003-ban a Blizzardot elhagyta egy elég ütős fejlesztő team, akik aztán megalapították a Flagship Studios nevű fejlesztőcéget; első játékuk, a Hellgate: London nagy érdeklődéssel övezett hentelős játék.
Viszont a másik projektjükről kevesebben tudnak; ez a címben említett Mythos, ami először csak a Hellgate netes kódjának tesztelésére íródott, de ma már egy önálló, a jövőben is ingyenes maradó MMO lett, aminek most épp a bétatesztje folyik. Bejutni regisztráció vagy meghívás útján lehet. Az NDA megsértése nélkül pár dolog:
- a grafika 3D-s, mégis izometrikus; a Dio2 egyenesági leszármazottja kis War3-as beütéssel
- az interface egyértelműen a Dio2-t idézi minden szempontból
- a játék perpill. egy területtel rendelkezik, a küldetések dungeon-alapúak, könnyen szólózhatóak, az epic mapekhez nem árt a csapat; hamarosan érkezik a második terület, akkor nyilván könnyebben lehet majd fejlődni lvl15 fölé
- jelenleg 3 faj (human, gremlin, satyr) és 3 kaszt (bloodletter, pyromancer, gadgeteer) játszható, remélhetőleg ezen még bővítenek
- tudtommal guildalapítás/AH még nincs, de tervezikHivatalos honlap itt található, a Manualban olvasható információk még az alpha idejéből származnak, de azóta nem frissültek (ezért szerepel a satyr helyett az elf játszható fajként).
[ Módosította: Atlantis ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest