- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Speeedfire #1546 üzenetére
Köszi a trigger bejött most már csak egy jelszó emlékeztetőt kell kérni az SLS-ben és máris be tud lépni.
fordfairlane: há ebből a leírásból nem jöttem rá, hogy fognak a felhasználói adatai átkerülni a phpbb-ből az SLS-be.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy csinálunk egy szimulátoros ligát, ennek van egy phpbb fórumja és egy a liga eseményeit kezelő "programja" (SLS), mind a kettőbe kéne regisztrálni a felhasználóknak, viszont szeretném valahogy megoldani, hogyha valaki regisztrál a fórumra akkor kerüljön be az SLS-be is.
De eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne ezt megoldani, arra gondoltam, hogy nem e lehetne valahogy a phpbb regisztrációs táblájából szinkronizálni valahogy adatokat az SLS regisztrációs táblájába.
-
Kommy
veterán
Igen lefutott rendesen, de a furcsa az hogy ha azona gépen próbálom amin van a mysql szerver ás megadoma hoszt ip címét akkor access denied van viszont ha helyette localhost-ot írok akkor beenged, viszont a távoli gépről nem is látja a server 2003-as hiba , telnetelni tudok a 3306-os porton.
Nézem a SELECT * FROM `user` lekérdezés eredményét és ami az én felhasználóm ott mindenhol N van lehet ez lesz a hiba, vagy nem tudom.
Az is jó lenne ha valaki leírná lépésről lépésre, hogy mit kéne csinálni is akkor biztos nem rontanám el, -
Kommy
veterán
Sajnos még mindig nem érem el távolról a mysql- adatbázist, kiadtam ezt a parancsot mysql -u root -p ként belépve a mysql-be :
grant all on enomalism2.* to enomal@'192.168.1.%' identified by passwd;
ezután újraindítottam a mysql daemont, és ezután kiadva a :
mysql -u enomal -h 192.168.1.121 -p enomalism2
parancsot azt kapom, hogy ERROR 1044 (42000): Access denied for user 'enomal'@'192.168.1.%' to database 'enomalism2'. Viszont ha ai ip cím helyére localhost-ot írok akkor beenged.
A my.cnf-ben beállítottam a bind_address-t 192.168.1.121-re. -
Kommy
veterán
Valiki tudna nekem abban segíteni, hogy mit kéne beállítani, hogy elérjem távolról is a mysql szervert és localból is. A felállás van egy linuxos gép amin fut a mysql szerver innen be is tudok jelentkezni, van egy másik linuxos gép innen viszont nem (innen is kéne tudni írni az adatbázisba) a két gép között egy switch van látják egymást a gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest