- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
robi191 #2038 üzenetére
MariaDB leginkább azért jött létre mert az Oracle tulajdona lett a MySQL és ez sok szabadsoftvare-s elvével nem fért össze (licencelésbe nem mennék bele, mert azzal én sem vagyok 100%-ig tisztában) és emiatt a legtöbb distró is MariaDB-vel jön. (hasonló, mint az Oracle Java vs Open Java)
De a MySQL-nek van még más fork-ja is, pl.: Percona.
Teljesítménybeli dolgoknál meg millió meg egy dolog lehet. Kár lenne egy ilyen általánosítással elütni az egészet. Mondjuk én csak MySQL-t használok. De ennek más okai vannak. -
martonx
veterán
válasz
robi191 #2038 üzenetére
Ez hülyeség. Egyébként ezeket a hülyeségeket nem hallani kell, hanem venni egy minimál fáradtságot és utána nézni, hogy mi micsoda. https://en.wikipedia.org/wiki/MariaDB
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest