- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Van egy óriási különbség kettőnk közt:
-te nem értesz hozzá, kicsit sem, de szerinted 4 adat 1 napos munkával
-én meg már írtam is ilyen szoftvert olyan célközönségnek akinek a gyári nem volt jó, és tudom hogy nem 4 adat 1 nap alattDe legalább azt ne felejtsd ki, hogy ha benne is van a szerinted 4adat az sqlben, az még pont semmire nem jó
Sok sikert, keresgélj tovább. De elsősorban próbáld megtalálni a megfelelő topikot hozzá
-
biker
nagyúr
ok, még egyszer utoljára megpróbálom, hátha megérted...
- MINDEN valamire való collaborációs rendszer alapeleme, hogy online legyen, ez a CRM-re is igaz. Tehát kell egy webserver. Ezt már korábban is leírtam, hogy tedd fel webserverre, vagy xampp/wampp-ra, vagy egy NAS-ra. Nem azt írtam kedves értetlenke, hogy csak nason fut. Érted? amúgy ne a felvágottas pultban keresd a nas-t, ha mész érte
- a DEV verzió annyit tesz, nem kiadásra szánt tökéletesnek gondolt verzió, hanem amiben lehet fejlesztés alatt álló funkció is, nincs hozzá terméktámogatás, csak fórumon. ha nem tetszik, van millió másik crm, persze pénzért mind.
- nem gondolom, hogy az én hibám, hogy nem értesz angolul.kicsit szállj magadba
-
biker
nagyúr
Ez a nem létező sugarCRM Community Edition letöltő oldala
Download Sugar Community Edition for Free
Ez meg a dokumentáció
Normálisabb NAS-okon előre telepítve elérhető INGYEN, felrakod egy webserverre, nasra, vagy saját gépen xampp-raNem, nem én szartam a spanyol viaszt, de te vagy az, aki write only módban fórumozik, csak ír, kérdez, de nem hajlandó olvasni, tanulni, keresni
-
biker
nagyúr
Nem felejtik el, egy CRM rendszer annyit ér, mint vérpistikének az alaplap hex error code checker, vagy a szomszédjózsinak az OBD olvasó az autóhoz.
sz@rt se ér.Amikor bekonfigurálod, felveszed a usereket, jogosultságokat kiosztod, folyamatokat tervezel, stb stb stb
akkor belemegy olyan 100 munkaóra, ez 6-8000Ft/órával lehet számolni.Ha neked az fárasztó, hogy regisztrálj egy letöltésért, és elolvass 100 oldal doksit, akkor ez nem a te pályád, fizess meg valakit.
Nem gondolod, hogy most a kedvedért valaki nyit egy ingyenes crm konfigurálás tanfolyamot? Van ilyen a neten, googlizz.Konkrét kérdésben fogunk tudni segíteni, mint mondjuk ha programozás akkor "hogyan alakítsak át egy szöveget tömbbé" de olyanban nem, hogy "hogyan írjak egy facebookhoz hasonló oldalt"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest