- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Van egy óriási különbség kettőnk közt:
-te nem értesz hozzá, kicsit sem, de szerinted 4 adat 1 napos munkával
-én meg már írtam is ilyen szoftvert olyan célközönségnek akinek a gyári nem volt jó, és tudom hogy nem 4 adat 1 nap alattDe legalább azt ne felejtsd ki, hogy ha benne is van a szerinted 4adat az sqlben, az még pont semmire nem jó
Sok sikert, keresgélj tovább. De elsősorban próbáld megtalálni a megfelelő topikot hozzá
-
biker
nagyúr
ok, még egyszer utoljára megpróbálom, hátha megérted...
- MINDEN valamire való collaborációs rendszer alapeleme, hogy online legyen, ez a CRM-re is igaz. Tehát kell egy webserver. Ezt már korábban is leírtam, hogy tedd fel webserverre, vagy xampp/wampp-ra, vagy egy NAS-ra. Nem azt írtam kedves értetlenke, hogy csak nason fut. Érted? amúgy ne a felvágottas pultban keresd a nas-t, ha mész érte
- a DEV verzió annyit tesz, nem kiadásra szánt tökéletesnek gondolt verzió, hanem amiben lehet fejlesztés alatt álló funkció is, nincs hozzá terméktámogatás, csak fórumon. ha nem tetszik, van millió másik crm, persze pénzért mind.
- nem gondolom, hogy az én hibám, hogy nem értesz angolul.kicsit szállj magadba
-
biker
nagyúr
Ez a nem létező sugarCRM Community Edition letöltő oldala
Download Sugar Community Edition for Free
Ez meg a dokumentáció
Normálisabb NAS-okon előre telepítve elérhető INGYEN, felrakod egy webserverre, nasra, vagy saját gépen xampp-raNem, nem én szartam a spanyol viaszt, de te vagy az, aki write only módban fórumozik, csak ír, kérdez, de nem hajlandó olvasni, tanulni, keresni
-
biker
nagyúr
Nem felejtik el, egy CRM rendszer annyit ér, mint vérpistikének az alaplap hex error code checker, vagy a szomszédjózsinak az OBD olvasó az autóhoz.
sz@rt se ér.Amikor bekonfigurálod, felveszed a usereket, jogosultságokat kiosztod, folyamatokat tervezel, stb stb stb
akkor belemegy olyan 100 munkaóra, ez 6-8000Ft/órával lehet számolni.Ha neked az fárasztó, hogy regisztrálj egy letöltésért, és elolvass 100 oldal doksit, akkor ez nem a te pályád, fizess meg valakit.
Nem gondolod, hogy most a kedvedért valaki nyit egy ingyenes crm konfigurálás tanfolyamot? Van ilyen a neten, googlizz.Konkrét kérdésben fogunk tudni segíteni, mint mondjuk ha programozás akkor "hogyan alakítsak át egy szöveget tömbbé" de olyanban nem, hogy "hogyan írjak egy facebookhoz hasonló oldalt"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest