Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Így már megvan mi a gond. Beírtam a lekérdezést, amit adtál. Alapból minden sorban ugyanazt az értéket vették fel az azonosítónak szánt oszlop mezői. A dolgot meg ott szúrtam el, hogy utólag akartam primaryt csinálni a mezőkből. AUTO_INCREMENT-et nem tudtam beállítani mert ahhoz alapból primarynak kellett volna lenniük, így viszont csak akkor működött volna ha egyenként átírom a sorokat.
Aztán észrevettem, hogy amikor hozzáadok a táblához egy új oszlopot (kövezzetek meg, de phpMyAdmin így hívja
) akkor kell az Indexet Primaryra állítani, és így már az A_I-t is engedi. Szóval először jöl csináltam, aztán meg nem 
Köszi a helpet

-
B.A.T.
tag
Ugyanazt importáltam, jópárszor újranyomtam a dolgot, a szerkezetet is néztem, nem volt benne elsődleges kulcs.
Arra is gondoltam, hogy zavarja az első adatbázis, amit létrehoztam, és vmiért ütköznek egymással, de ez nem lehet mivel ezeknek elméletileg és gyakorlatilag is teljesen függetlennek kell lenniük egymástól + akkor a többi táblában sem hagyná, hogy ugyanazt állítsam be primary-nak, mint amit az első esetben.
-
B.A.T.
tag
A sor meg valójában oszlop
Bocsi csak siettem, szóval oszlopot adtam hozzá természetesen, és azt próbáltam elsődleges kulcsnak beállítani. -
B.A.T.
tag
Bocsi, az kimaradt, hogy phpMyAdmin-t használok.
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő kérdésre szeretnék választ kapni: Létrehoztam egy adatbázist MySQL-ben, amibe importáltam néhány táblát. Az egyik táblához hozzáadtam egy új sort, amit elsődleges kulcsként definiáltam. Minden jól működött, megcsináltam néhány lekérdezést stb. mivel ezt egy feladat alapján kellett végignyomni, minden működött. Gondoltam megcsinálom még1x ugyanezt gyakorlásképpen.
Most másodjára viszont valami nem klappol. Amikor importálom azt a táblát, amihez hozzá kell adni egy sort nem engedi hogy elsődleges kulcsnak állítsam be. Ezt a hibaüzenetet kapom: "#1062 - Duplikalt bejegyzes '' a 'PRIMARY' kulcs szerint."
Párszor már újra próbáltam és mindig ugyanez, ami azért érdekes, mert mindent ugyanúgy állítottam be, mint az első adatbázisnál. Ráadásul ott hagyja hogy az a sor legyen az elsődleges kulcs.
Mi lehet a bibi?
-
B.A.T.
tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
És igazad lett
A 2013-al tényleg műxik. Köszönöm a segítséget! 
-
B.A.T.
tag
Köszi mindenkinek a választ. Szóval igazából azért a Win7 32bit, mert ezt virtuál gépnek használom, amolyan kísérletezős, mindent kipróbálós telepítésként. A Visual C++ 2013-as redistributable csomagot még kipróbálom, bár sztem ha 2015-el nem ment jó eséllyel ezzel se fog. A 6.3.9 x64-es, így ezen a windowson nem műxik. Mondjuk annyira már nem lényeg, mert közben másik gépre (Win10) feltoltam, ott sima ügy volt.
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: Adott egy Windows 7 SP1 32 bites op. rendszer, amire MySQL Workbench-et próbáltam telepíteni. Letöltöttem a program 6.3.8-as x86-os verzióját, elkezdtem telepíteni, de a telepítéshez kérte a Visual C++ 2013 redistributable csomagot. Letölttöttem, és feltelepítettem a 2015-öset (most az a legújabb), de továbbra sem érzékeli. A Win7 .Net framework-jét is frissítettem, ez szokott még probléma lenni, de már ez sem lehet. Mi lehet a gebasz? Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) akkor kell az Indexet Primaryra állítani, és így már az A_I-t is engedi. Szóval először jöl csináltam, aztán meg nem 
A 2013-al tényleg műxik. Köszönöm a segítséget!