- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Így már megvan mi a gond. Beírtam a lekérdezést, amit adtál. Alapból minden sorban ugyanazt az értéket vették fel az azonosítónak szánt oszlop mezői. A dolgot meg ott szúrtam el, hogy utólag akartam primaryt csinálni a mezőkből. AUTO_INCREMENT-et nem tudtam beállítani mert ahhoz alapból primarynak kellett volna lenniük, így viszont csak akkor működött volna ha egyenként átírom a sorokat.
Aztán észrevettem, hogy amikor hozzáadok a táblához egy új oszlopot (kövezzetek meg, de phpMyAdmin így hívja
) akkor kell az Indexet Primaryra állítani, és így már az A_I-t is engedi. Szóval először jöl csináltam, aztán meg nem
Köszi a helpet
-
B.A.T.
tag
Ugyanazt importáltam, jópárszor újranyomtam a dolgot, a szerkezetet is néztem, nem volt benne elsődleges kulcs.
Arra is gondoltam, hogy zavarja az első adatbázis, amit létrehoztam, és vmiért ütköznek egymással, de ez nem lehet mivel ezeknek elméletileg és gyakorlatilag is teljesen függetlennek kell lenniük egymástól + akkor a többi táblában sem hagyná, hogy ugyanazt állítsam be primary-nak, mint amit az első esetben.
-
B.A.T.
tag
A sor meg valójában oszlop
Bocsi csak siettem, szóval oszlopot adtam hozzá természetesen, és azt próbáltam elsődleges kulcsnak beállítani.
-
B.A.T.
tag
Bocsi, az kimaradt, hogy phpMyAdmin-t használok.
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő kérdésre szeretnék választ kapni: Létrehoztam egy adatbázist MySQL-ben, amibe importáltam néhány táblát. Az egyik táblához hozzáadtam egy új sort, amit elsődleges kulcsként definiáltam. Minden jól működött, megcsináltam néhány lekérdezést stb. mivel ezt egy feladat alapján kellett végignyomni, minden működött. Gondoltam megcsinálom még1x ugyanezt gyakorlásképpen.
Most másodjára viszont valami nem klappol. Amikor importálom azt a táblát, amihez hozzá kell adni egy sort nem engedi hogy elsődleges kulcsnak állítsam be. Ezt a hibaüzenetet kapom: "#1062 - Duplikalt bejegyzes '' a 'PRIMARY' kulcs szerint."
Párszor már újra próbáltam és mindig ugyanez, ami azért érdekes, mert mindent ugyanúgy állítottam be, mint az első adatbázisnál. Ráadásul ott hagyja hogy az a sor legyen az elsődleges kulcs.
Mi lehet a bibi?
-
B.A.T.
tag
válasz
fordfairlane #1940 üzenetére
És igazad lett
A 2013-al tényleg műxik. Köszönöm a segítséget!
-
B.A.T.
tag
Köszi mindenkinek a választ. Szóval igazából azért a Win7 32bit, mert ezt virtuál gépnek használom, amolyan kísérletezős, mindent kipróbálós telepítésként. A Visual C++ 2013-as redistributable csomagot még kipróbálom, bár sztem ha 2015-el nem ment jó eséllyel ezzel se fog. A 6.3.9 x64-es, így ezen a windowson nem műxik. Mondjuk annyira már nem lényeg, mert közben másik gépre (Win10) feltoltam, ott sima ügy volt.
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: Adott egy Windows 7 SP1 32 bites op. rendszer, amire MySQL Workbench-et próbáltam telepíteni. Letöltöttem a program 6.3.8-as x86-os verzióját, elkezdtem telepíteni, de a telepítéshez kérte a Visual C++ 2013 redistributable csomagot. Letölttöttem, és feltelepítettem a 2015-öset (most az a legújabb), de továbbra sem érzékeli. A Win7 .Net framework-jét is frissítettem, ez szokott még probléma lenni, de már ez sem lehet. Mi lehet a gebasz? Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest