- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, köszi, majd kipróbálom.
Amúgy a másik témához: vannak debug-eszközök PHP-hoz bőven, bár tény, hogy nem olyan egyszerű debuggolni, mint mondjuk egy C-, C++-, C#-, stb. alkalmazást, más módszereket igényel. Szóval tényleg van vele szopás.
De ilyen alapon SQL-ben hogy debuggolsz?Kipróbálod, vagy jó, vagy nem.
Eszerint a PHP még mindig jobb egy fokkal.Amúgy szerintem esetleges MySQL-memóriakorlátok miatt sem biztos, hogy érdemes átpakolni mindent adatbázis-oldalra (pl. olcsó vagy ingyenes tárhelyek problémája ismét), meg hát szerintem a rétegelésnek is megvan a maga haszna, hogy adatbázist elsősorban tárolásra használunk, legalábbis webalkalmazásoknál. Nyilván azért egyszerűbb tárolt eljárásokat bőven lehet írni.
Egyébként szerintem építő jellegű egy ilyen vita, úgyhogy mindenki elmondhatja a saját érveit, engem legalábbis érdekel, akkor is, ha nem értünk egyet.
Olyan szempontokat is mondhattok, amik mondjuk nekem nem jutottak eszembe, így legalább részben előfordulhat, hogy bizonyos szempontokról meggyőzzük egymást.
Vagy nem, de legalább kiveséztük a szempontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest