- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Egy ETL eszközzel töltök egy már meglévő táblához új adatokat úgy, hogy az eredeti táblát ki kellett egészítenem 2 új oszloppal, mert az új betöltésben már van két plusz oszlop.
Először ALTER tablellel hozzáadtam a kívánt két új oszlopot NULL default value-val, majd betöltöttem az adatokat.
Az eredmény az lett, hogy a régi táblában az új oszlopoknál null érték szerepel, az új soroknál pedig jó értékek. Igen ám, de ha lefuttatok egy lekérdezést, akkor ezek az új adatok is 'átállítódnak' null értékre.Kérlek ne nézzetek hülyének, én sem értem, hogy ha lefuttatom a selectet betöltés után akkor a jó értékek szerepelnek, ha írok a táblára egy query-t, lefuttatom (nem lesz jó az eredmény), majd lefuttatom megint a select * -ot akkor már nem jó értékek vannak benne, hanem csupa NULL.
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Golden Gate RCA kábelek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest