Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiB
tag
Hi
Tudja vki hogy a myguide 3200 go támogatja e a sdhc memória kártyákat, mert erről sehol sem találtam leírást?
-
pandurka
csendes tag
Köszönjük a figyelmeztetést,bár az eredeti Myguide gigamap szoftver ami a gépemhez van gyárilag szintén igo alapú,és ha eredeti a kártya legyen az bármilyen amit támogat az eszköz,jogilag szerintem semmi akadálya,hogy felkerüljön rá,főleg így hogy az eszköz gyártója lemondott a további szoftver kiadásáról a készülékre,sőt még a támogatásáról is.Nos a kérdésemben melyet feltettem,azt nem értettem,hogy miért írja ki a gps ha rákattintok a navigációra,mely természetesen myguide ikonos,hogy hardveriderror a berakott kártya nem másolt vagy tört teljesen eredeti Gigamap myguide melyet anno a géphez adtak,és szépen ment is vele,addig amig egy hosszú szünet után bekapcsoláskor az előző hozzászólásomban leírtakat írta ki,ekkor megkerestem a készülékhez tartozó gyári ram adatokat a neten /nem rom,mert ahhoz senki nem fér hozzá/letöltöttem,majd egy sd kártyáról megkezdtem lecserélni a gépben lévőket a gyárira,szépen sikerült is egy kivétellel ez az igolaunch file,mert mikor cserélni akartam azt írta ki hogy nem lehetséges,mert használja a rendszer jelen pillanatban.Ezek után reset,majd szépen elindult a betöltés,de a navi indítására hardveriderror jelentkezik.van e erre valamilyen gyógymód
-
POWERIVÁN
tag
válasz
os_thunder #40 üzenetére
Sziasztok mindenkinek!!
A myguidera valo IGO telepítés nem legális tehát WAREZ.... itt ne kérdezzetek tőlem ilyeneket....
HA kell privátban szívessen válaszolok minden kérdésre, ide csak a hardveres és szoftveres(ROM) problémákról írjatok !!!
MEGÉRTÉSEKET KÖSZÖNÖM !!!
-
os_thunder
csendes tag
Hello! Nekem egy Myguide 3100 GO (angol verzió) készülékem van. (Windows CE 5) Jelenleg teljesen a bolti állapotban. Szeretnék rá valamilyen más navigációs szoftvert, a lényeg, hogy működjön és lehetőleg tudjak friss térképeket is használni. Ehhez szeretnék segítséget kérni.Milyen programot bír el, mi érdemes használni és főleg hogyan tudom megcsinálni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
pandurka
csendes tag
Üdvözlöm a témában érintetteket,akadt egy kis gondom Myguide 3100go val egyik nap eltettem a gépet, majd sok idő elteltével elővételnél csak annyit írt ki,hogy Exception occured to crass.txt. ezekután letöltöttem egy romot hozzá,ráraktam egy sd kártyára,majd lecseréltem a pna n lévőt erre,mivel a pc vel tudott kommunikálni ezért ezt meg lehetett csinálni,reset,majd szépen bejött a kezelő felület, myguide navigáció,Explorer,beállítások.tehát idáig minden szépen futott.innentől van gondom,mégpedig az alábbi.akár az eredeti myguide gigamap,akár az igo8 at rakom be,és indítom a navigáciot,egy kis homokóra után az alábbi felirat fogad egy kis ablakban.
HardwareIDerror. érdeklődöm tudja e valaki hogy mit csináltam rosszul,vagy mi hiányzik -
ftc899
csendes tag
Tisztelt fórumozók! Szükségem lenne egy belső antennára,ha valaki tud ilyet jelezze!
-
Sanyika87
csendes tag
Sziasztok!Elsősorban azok segítségét várom,akik tényleg segíteni akarnak,és nem csak csesztetni a másikat,ha nem tud valamit
!Szóval:Adott egy Myguide 3000go készülék,van hozzá egy 2-gb-os memkarim,program nincs rajta!Adatkábelem nincs!Az lenne a kérdésem,hogy a készüléken milyen navi program fut el,vagy mit ajánlotok hozzá,ti mit használtok????A másik,hogy elég simán a memókarira felmásolni a programot,vagy van még esetleg más teendő is??Előre is köszönöm a válaszokat,már ha lesznek!!Remélem van valakinek olvassa majd valaki,akinek ilyen kütyüje van,és tud segíteni majd!!
Még egyszer köszi a válaszokat! -
zvzoli
csendes tag
Sziasztok!
Az én általam használt gépmyguide 3500 mobile, igo 8.0....progival. Ehez nem találtam frissitést ezért megpróbáltam 8.3....és 8.4....igo-ra frissiteni de nem sikerült olyan progit találni amelyik feltelepül és megjelenik az inditó ikon az asztalon.Segitsetek! Ja a kábel nincs meg hozzá!Köszönöm! -
tideet
csendes tag
Szia!
Kölcsön kaptam egy Myguide-ot, de sajna nem tudom a típusszámát. Azt hiszem, hogy 3000-es vagy 3100-as. Tudnál segíteni abban, hogy lehet-e USA, esetleg csak Florida térképet venni hozzá? Előre is köszi a választ! -
Z.Farid
csendes tag
Szia!
örülök hogy megtaláltam ezt a forumot kis segitséget szeretnék kérni tőled!
Kaptam németországból egy myguide 3000 es gps-t, usb connection nincs rajta és bekapcsolásnál ezt a hibát irja: ("FortunaODMKeyDoor1119" Failed to open file: ctype.dat exiting application.) utána rákkatintok az OK gombra és ugy képernyőn a szépmyguie háttér de semmi más ikonok se asztal nem jön elő. Aztan sokat szorakoztam vele és egy uj mappát tudtam csinálni és ugy betudtam lépni a rendszereszkőzök alá de az istenésrt se tudom beállítani sehogyse hogy a régiebi igo nem kell nekem 8 as, csak ami elmegy apukámnak szeretném odaadni hogy tudja használni. Szóval bármi ötleted van azt nagyon szivesen venném. Előre is köszönöm szépen.Tisztelettel: Zinnyatullin Farid
-
Szép napot!
Lenne egy My Guide Silverguide 4000 kölcsön gps. Sajnos 2006-os nem naprakész térkép van rajta. Mivel kölcsönkaptam,megígértem a gazdájának,hogy frissítem. Ebben kérnék egy kis segítséget,hogy hol kezdjem. mi megy fel rá. (IGO8)?
köszönettel: ateszm
-
itike
csendes tag
Üdvözletem.
Következő problémával fordulnék hozzátok, minap myguide 3300 on cseréltem el gyári programot (támogatás hiánya miatt) Egy IGO Amigora, mivel hiába másoltam sd re hiába írtam át a megfelelő txtbe az elérési utat nem működött, ekkor olvastam hogy a meglévő navigációs rendszer helyére másoljam be és az amigo.exe-t nevezzem át myguide.exe-re ezzel a módszerrel el is indult, probléma hogy nincs gps jel (természetesen nem a szobába próbáltam ki) valaki tud rá gyógymódot?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Deeday
senior tag
Sziasztok van egy myguide 3100GO-m szeretnék az SD kártyára valami működő jó IGO-t feltenni de mindig az írja ki miután eljutok a térképig hogy Out of Memory Requested: 174016 Cashe 676922 Error leokézom és visszalép az indító menübe! Tudnátok ebben segíteni nekem hogy milyen IGO-t tegyek fel ami működik rajta stabilan ? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
biofarkas
csendes tag
szia powerivan
van egy 3100-es nálam, bekapcsolás után azt írja ki, hogy a The myguide launcher can't open tahoma.ttf file. ez jelenik meg egy kis ablakban és ezt az ablakot nem lehet eltüntetni. ha összekötöm a pc-vel, az AS elindul, csatlakoznak, a tallozással látom az összes mappáját, tudok másolni, beilleszteni, de ennyi.
reset gombra nem változik semmi
van valami ötleted?
köszi bio -
hoohanyo
csendes tag
POWERIVÁN
Szia nekem Myguide 3000GO tipus van,bekapcs után csak a gombok világítanak.
Valszeg megsérült a Flash,tudsz esetleg valami szoftos gyógyírt rá?
Előre is köszi -
Bog
HÁZIGAZDA
Tájékoztatom az egybegyűlteket, hogy iGO hackelés nem engedélyezett, elsőre törlök, másodszorra törlöm a júzert is.Megértéseteket köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
Én most cseréltem le a 3100 -asomat mert problémák voltak vele, bekacsoláskor néha csak fehér képernyő fogadott, villódzott de miután "bemelegedett" megszűntek a problémák szóval ezeket leszámítva tökéletesen működik.
Akinek esetleg kéne alkatrésznek, dísznek stb. az szóljon. -
m.jeno
senior tag
válasz
Kovacsjani #15 üzenetére
A sys.txt-be ír be, ha nincs bent semmi, vagy van más, akkor javítsd le a következőt:
[rawdisplay]
class = "rlandscape"ha ez van bennt, akkor :
class="landscape"
-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002 #13 üzenetére
pontosabban MyGuide 3100 Go
-
csaresz002
senior tag
hali
van egy MyGuide X11-15302es széria számú gps-em.
windows ce core 5.0 van rajta ill egy 2007es térkép software.lehet-e az ilyen gpseket frissíteni windows-ilag ill térkép vagy nav.software tekintetében?
-
POWERIVÁN
tag
Szia. A registryben is keményen turkálni kell hogy bármi mást elfogadjon a myguide 4228-as készülék. Ha ott galibát csinálsz akkor dobhatod el a készüléket. ÉS EZ NEM VICC !!! Ha nem akarsz vele vesződni és sok időt (heteket) elvesztegetni olvasással és megoldhatóságokkal akkor véleményem szerint bizd szakemberre a dolgot. Sajnos nagyon sok az olyan készülék itt nálam ami "bocs de rossz rom-ot flash-eltem rá" vagy a "mért nem kapcsol be a készülékem" típus. Ezek már hardveresen megoldható dolgok. Értem itt a flash cserét stb stb... hidd el egy myguide kemény dió és jobb nem "belepiszkálni". További infók privátban ha érdekel a dolog.
-
POWERIVÁN
tag
Szia. A pontos dolog amit meg kéne tudnod róla hogy a windows ami fut rajta az angol, vagy német.
Okok amiért kérdezem:Ha német akkor sajnos csak a saját szoftverével fog csak futni. A készüléket annyira "túlbiztosították" hogy a szakmai tapasztalatom sem elég ahhoz hogy azt merjem mondani hogy egy akármilyen 8.x.x.xx Igo el fog rajta futni kifagyások és rossz navigálás nélkül. Sajnos nagyon sok a rossz tapasztalatom a német készülékekkel. 25 darabból 25 kifagyott, megállt menet közben stb ... a technikai okait tudom de ezt most nem fejtem ki.
Az angol verzióst viszont gyönyörű szépen meg tudom csinálni és garantálom hogy akadály mentessen kiszolgál addig ameddig az akksi szét nem csavarodik darabokra -
fontix
csendes tag
Sziasztok,
Baj van. MyGuide 3000 PNA.
Nem tudom feltenni az igo 8-at.
Mit tegyek? Nemsokára utazok és nem tudom frissíteni se hivatalosan se másként.
Kösz a segítséget. -
zsooteee
csendes tag
-
POWERIVÁN
tag
-
POWERIVÁN
tag
T-mát indítok mert ilyen nincs......... sokan nem tudnak róla és sokan igen..... Egy nagyon jól moddolható készülékről van szó. Megesz mindent. Nagyon sokat javítottam szoftveresen és hardveressen. Akinek óhaja sóhaja van (rom,soft,hard) az ebbe a fórumba irjon nekem és lehetőségeim alapján minden kérdésre válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest