- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
napokban vettem egyet:
nagyon gyors! , szerintem a formaterv is nagyon rendben van a szélén azaz a fekete műanyag, a káva és a fém hátlap között lehetne egyel minőségibb. mondjuk még így is nagyon király az árához képest
wifi: tényleg nem olyan erős mint a telómban de 130 négyzetméteren régi építésű polgári lakásban jó vastag falak mellet is teljese4n jól fogta tp-link routert.
gta vice city döccenés mentesen fut full-os beállítások mellet, azért ez elég laza dologszerintem hiba: mini vagy micro nem tom az a lényeg hogy usb-ről nem töltődik csak saját töltő csatlakozóján.
viszonyt az aksia brutális. a korábbi iPad1-emet odaveri legalábbis.grafikuskodom és fotózom is így a színekre nagyon érzékeny vagyok ehhez lenni egy pici negatívum de szeretném hangsúlyozni hogy a felhasználók legnagyobb részének ez egyáltalán fel sem táűnik: kicsit szétcsúszott színek vannak, alacsony fényerő mellet topává kicsit túl meleggé vállnak a színek olyan mintha visszavennénk a kék-ből viszont érdekes módon a fehér fehér marad, kicsit lesz csak melegebb.
a betekintési szögek rendben vannak és filmnézésnél is elég gyors a válaszidő szóval nincs elmosódás vagy bármilyen zavaró tényező.tipp: ha youtubet néztek, használjatok Dolphin bömgészőt iPad módban, sokkal jobb minőséget szór és mégis megmarad a tábla jelleg (mármint a desktop móddal ellentétben ahol elérhető a full res) android módban nagyon alacsony a bitráta talán még a felbontás is kevesebb. nagyon furcsa ez, apple-ék befizettek valami prémium cuccra náluk vagy mi van?
szerintem nagyon megérte az árát eddig. különösen hogy 2 év gari van rá
(a második év azthiszem csak gyártói azaz postázni kell de nekem az bőven belefér. egyszer gariztattam honkong-ba egy fényképezőt ilyen módon 2 hét alatt küldtek egy vadi újat
meg jókat olvastam a kínai tablet gariztatásról is
szerintem ha mindenképpen itthon akartok táblát venni számla, garancia vagy egyéb okok miatt akkor most ez a best buy a 10 colos fronton.
Üdv
M
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest