Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matyiGo

aktív tag

napokban vettem egyet:

nagyon gyors! , szerintem a formaterv is nagyon rendben van a szélén azaz a fekete műanyag, a káva és a fém hátlap között lehetne egyel minőségibb. mondjuk még így is nagyon király az árához képest :)
    wifi: tényleg nem olyan erős mint a telómban de 130 négyzetméteren régi építésű polgári lakásban jó vastag falak mellet is teljese4n jól fogta tp-link routert.
    gta vice city döccenés mentesen fut full-os beállítások mellet, azért ez elég laza dolog :)

szerintem hiba: mini vagy micro nem tom az a lényeg hogy usb-ről nem töltődik csak saját töltő csatlakozóján.
    viszonyt az aksia brutális. a korábbi iPad1-emet odaveri legalábbis.

grafikuskodom és fotózom is így a színekre nagyon érzékeny vagyok ehhez lenni egy pici negatívum de szeretném hangsúlyozni hogy a felhasználók legnagyobb részének ez egyáltalán fel sem táűnik: kicsit szétcsúszott színek vannak, alacsony fényerő mellet topává kicsit túl meleggé vállnak a színek olyan mintha visszavennénk a kék-ből viszont érdekes módon a fehér fehér marad, kicsit lesz csak melegebb.
    a betekintési szögek rendben vannak és filmnézésnél is elég gyors a válaszidő szóval nincs elmosódás vagy bármilyen zavaró tényező.

tipp: ha youtubet néztek, használjatok Dolphin bömgészőt iPad módban, sokkal jobb minőséget szór és mégis megmarad a tábla jelleg (mármint a desktop móddal ellentétben ahol elérhető a full res) android módban nagyon alacsony a bitráta talán még a felbontás is kevesebb. nagyon furcsa ez, apple-ék befizettek valami prémium cuccra náluk vagy mi van? :D

szerintem nagyon megérte az árát eddig. különösen hogy 2 év gari van rá :) (a második év azthiszem csak gyártói azaz postázni kell de nekem az bőven belefér. egyszer gariztattam honkong-ba egy fényképezőt ilyen módon 2 hét alatt küldtek egy vadi újat :) meg jókat olvastam a kínai tablet gariztatásról is :)

szerintem ha mindenképpen itthon akartok táblát venni számla, garancia vagy egyéb okok miatt akkor most ez a best buy a 10 colos fronton.

Üdv
    M

Új hozzászólás Aktív témák