- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
czizso
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 8 808DCC tabletem, kb. 3 hónapja. Rendszeresen akadozott a WiFi, sokszor ledobott még a routertől 1m-re is. A Support javaslatára frissítettem a szoftvert a weboldalukon lévő leírás alapján (fájlok az SD-re mentve, majd Power + Volume+ gomb). Ezt követően működött minden szépen, egészen az első lemerülésig (kb. 1 nap). Ezt követően este rádugtam a töltőre, reggel húztam le teljesen feltöltve, de bekapcsolás után már az érintőképernyő nem reagált semmire.Azóta akármit csinálok vele, semmi eredmény. Újraindítom, bebootol, de a hiába böködöm a lakatot, nem tudom feloldani a képernyőzárat, nem érzékeli az érintést. Egyébként kiírja, hogy csatlakozott a WiFi-n keresztül a netre, meg elforgatás esetén elfordul a képernyő, de érintésre nem reagál semmit.
Próbáltam felhívni a Supportot, de a Help szolgáltatás átmenetileg szünetel
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest