Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Megnéztem volna előre, ha tudtam volna mit ad az upc, de már csak akkor tudtam meg mikor a kezemben volt... de kipróbálni meg csak pénteken sikerült, hiába kaptam meg csütörtökön, mert ekkor még nem volt regisztrálva a hálózatra csak péntekre. Igaz utánna nézhettem volna, ha lett volna rá időm és kedvem :-)
Na mindegy így jártam, közben beszéltem egy illetékessel az upc-nél, végigrágtuk a beállításokat, szerinte is menni kellene, mert felismeri, ha kéri a pinkódot... valószínűleg a jelenlegi rommal van valami, próbáljam ki egy másikkal, ha azzal sem megy vegyek egy kopatibilis modemet és abba átrakva a simkártyát (nagy valószínűséggel) beindul.
Ennyi.
Csak az a szomorú, hogy bármit vesz az ember minden apró vacak után órákig kell bújni a a netetet, fórumokat, mindennek utánnanézni sok-sok időelcseszéssel és még ekkor sincs garancia semmi arra, hogy jó lesz, ezt most buktam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- 7. Generációs Ipad
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi