- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4791 üzenetére
A Gadmeinél van sokkal erősebb brand szép számmal, (pl. Ainol, Onda, Cube) jobb sw támogatással. Csak ók nem akarnak Mo-n direkt értékesítéssel foglalkozni.
-
pimi50
aktív tag
Egyetértek. Depicus: Azt Te sem gondolod komolyan, hogy az összes kínai brand tablet (kb 60ezer!) az összegyűjtött selejtből épül. A 8"-os választék náluk becslésem szerint 3000. Nem igazán szabad a MyAudio kudarcából messzemenő következtetéseket levonni. Járt már ismerősöm nagy, drága márkával is hasonlóan, 3 hónapot töltött a gépe szervízben, igaz, megkínálták kávéval és üdítővel. A nagy márkákat hol is gyártják:
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4783 üzenetére
Ez a probléma, hogy 40eFt.-ért nem kapsz jobbat. Ami a javaslatokat illeti, 30-50-100%-al drágább.
-
pimi50
aktív tag
válasz
ChoSimba #4774 üzenetére
Tiszta siratófal lett a fórum. Én nem bánom, hogy az enyém jó, egy drágább márkás gépet sem használnék másra. Őszintén sajnálom, akiknek gallyrament, de a műszaki cikkeknek ez a sorsa, elavulnak. Most a tableteknél ez igencsak felgyorsult. Én tudomásul vettem, hogy most nem ezt választanám, de egy év alatt megtízszereződött a kínálat.
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
Zollkid100 #4766 üzenetére
Akkor ROM csere, gyári adatok visszaállítása a setup menüben.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Zollkid100 #4764 üzenetére
Persze, mint bármilyen rom csere. Ha még vissza akarod rakni valaha a JB-t, csinálj róla egy backupot a TWRP-vel, és ugyanazzal restore-olhatod.
-
pimi50
aktív tag
válasz
blackmail68 #4752 üzenetére
Én 2.5 A-es USB-s töltőt használok. Szerintem az áramkorlátozást a töltendő eszköz végzi.
-
pimi50
aktív tag
Aki még nem próbálta, nagyon kedvelem a BSplayert. Mindenféle DLNA nélkül kezeli a hálózati megosztásokat, jól lejátszik a wifin keresztül minden videót, hangot.
-
pimi50
aktív tag
válasz
varga.balazs #4724 üzenetére
Ezért használom én is, mert nem találtam hibát benne. Nem a leggyorsabb az Antutu szerint, de legalább nem akadozik, mennek a magok, a wifi.
-
pimi50
aktív tag
válasz
varga.balazs #4720 üzenetére
Ha nagyon zavar, esetleg húzd újra app backup és rendszertörlések után. Ez a hibaüzenet nem jót mutat.
-
pimi50
aktív tag
válasz
varga.balazs #4714 üzenetére
A Setup->Dátum és idő->24 órás formátum használata bekapcsolás nem működik? Én ezt a romot használom, 24 órás beállítással.
-
pimi50
aktív tag
A TWRP vel kapcsolatban: próbáld ki, hogy felmásolod az ulmage_recovery-t a külső SD gyökerébe. Ne legyen ott semmi boot dolog. Ha bootolod recovery módban (hangerő+ és start) el kellene indulnia a TWRP-nek. Én így csináltam teljes rom backupot, amit vissza is tudtam tölteni.
-
pimi50
aktív tag
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4684 üzenetére
Ez a szevíz időtartam probléma már csak azért is dühítő, mert az ember azért veszi itthon, drágán, mert ugye a grancia... Kínából vettem egy mp4 lejátszót,nem is a legolcsóbb félét, nem működött. Potom pénzért (3 USD, gondolom a postaköltség) két héten belül elküldték az újat.
-
pimi50
aktív tag
Mi az akkumulátor szempontjából a legmegterhelőbb művelet, folyamat?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Permet Elek #4611 üzenetére
Nem vagytok igazságosak. Miért is vettük pont ezt a gépet fél-háromnegyed éve? Mert ebben a kategóriában akkor nagyon csábító volt. Mi lesz a véleményed az Xperiadról egy év múva?
Azóta robbant a tablet piac. Már minden trafikban is árulják, egyre olcsóbban, talán jbbat is. Ezeknél az erkölcsi avulás is felgyorsult. -
pimi50
aktív tag
válasz
kovfer001 #4602 üzenetére
Nem lenne szabad problémának lenni. A Settins-ben a HDMI pontban kijelölheted, hogy mind a két képernyőt mutassa. A csatlakoztatás után a TV-n meg kell jelennie a választható források között egy HDMI csatornának, amit kiválasztva mennie kell. Ha van extra HDMI applikáció a tableten, akkor a felbontást is be lehet állítani.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4599 üzenetére
Igen, ez a problémám nekem is.
Kipróbáltam a Camera JB_ v2.0.1-t ICS alatt, remekül működik mindkét kamera, a JB alatt viszont csak az első. Éehet, hogy valami driver kell a dual kamerához? -
pimi50
aktív tag
A JB 4.2-höz kamera alkalmazást keresek. Tud valaki segíteni?
Az említett romhoz: a "fejlesztői lehetőségek" menüpont előcsalása (az usb hibakeresés beállításához is kell) - Beállítások -> A táblagépről ->Build szám-ra 7szer rákoppintani.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Zöld izé... #4583 üzenetére
Már írtam, hogy a hálózati töltő gépemben lévő alljzata kontakthibás, ezért hónapok óta az usbről töltöm. Egy 2A-es külső tápos usb hubról,vagy egy 2A-es hálózati usb tápegységről néhány óra alatt feltöltődik. Lehet, hogy egy kicsit tovább tart, de közben lehet csesztetni..
-
pimi50
aktív tag
válasz
MrStrong #4580 üzenetére
Amikor elindul a TWRP, látszik a többi, indítandó fájl a jobb oldali listában? A külső SD listázódik ki? Ezt azért kérdezem, mert bár a recovery elindult, de csak a 3. SD kártyán látta a többi cuccot. Próbáltam egy 2 gigás kártyáról, amivel a 4.0.4-es romokat simán felraktam, próbáltam egy 16 gigás class 6-os kártyával, végül egy 4 gigás class 6-os kártyával sikerült. A két utóbbi ua. Platinet gyártmány. Szóval, elég furcsa volt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4526 üzenetére
A TWRP-ben érintőfunkciós gombok vannak, jóval fejlettebb recovery, mint amit megszoktunk.
-
pimi50
aktív tag
Próbáljátok ki a Wondershare MobileGo for Android-ot, nagyon kényelmesen lehet vele kezelni az androidos kütyüket.
-
pimi50
aktív tag
Űj ROM (JB 4.2.2), űj problémák. Van valakinek ötlete rootolás ügyben?
-
pimi50
aktív tag
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4474 üzenetére
Eddíg ilyen célra egy 2 gigás microSD kártyát használtam gond nélkül. Most viszont nem látta a tartalmát.
A táblában egy 8 gigás class 6-os SDHC kártya van. Lementettem a tartalmát, letöröltem, és rátettem a cuccokat. Ezzel működött. Nem nagyon értem, mert sokszor használtam rom cseréhez. -
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Nagyon köszönöm az útmutatót, ennek segítségével magabiztosan és gyorsan sikerült a romcsere.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4470 üzenetére
Egyenlőre nem találtam hibát benne, elég rendes a kicsike. Még azért nem nyúztam eleget. "Önkéntes" kert munkám akadt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4468 üzenetére
Dehogynem. Én pont a JB 4.2.2-t helyeztem üzembe.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4466 üzenetére
A USERS beállításokat, új User felvétele pl. Vagy ez megegyezik a "+Fiók hozzáadása" menüponttal?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4464 üzenetére
Erre soha nem gondoltam volna.
Csakhogy a beállítások menüben (az alkalmazások alatt kellene lenni) nem jelenik meg a USER pont. -
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4447 üzenetére
Méeg egy segítséget kérek. Hol találom a USER beállításokat?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Mi kehet az oka, hogy a TWRP nem látja az SD-n lévő fájlokat? Nem tudom external SD-re állítani - a Mount menüben sem..
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4447 üzenetére
Lehet, hogy ez túl nagy kérés, de nem tennéd meg, ha már sikerült megfejtened, hogy leírod röviden, hogy mit, honnan, hogyan kell fekrakni az SD kártyára? Nekem nem sikerült feldolgozni,,,Előre is koszi.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4428 üzenetére
Felraktam a Dave's Edition 1.5 update-t. Az első pillantásra nagy vívmány, hogy eltűnt a screenshot a képernyő aljáról.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4426 üzenetére
Az 1.0-át. Az 1.5-öt valamiért nem sikerült letöltenem.
Egyébként semmi különös, megy a két mag (Antutu szerint), wifi ok, nem merül túl gyorsan, nem melegszik túlságosan.
Játékot nem használok. Film, zene, olvasás, Apex launcher, Rocket Player, Cool Reader. Antutu 9229. -
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4424 üzenetére
Én a Dave's Edition-t használom, meg vagyok elégedve vele.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4422 üzenetére
Akkor ez az egész cirkusz egy kamu JB-ért nem éri meg. Úgy látszik, le lehet mondani a valódi JB-ről, bele kell törődni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4403 üzenetére
Akkor ez sem az igazi. Nem tudom, hogy akkor miért nevezik JB-nek, akkor mitől 4.2
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4387 üzenetére
A multiuser support a JB 4.2-vel kezdődik, vagy már a 4.1-ben is van?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4384 üzenetére
Most ez valóban JB?
-
pimi50
aktív tag
Nexus 7 Komárno-ban 45.900-ért. Azért ez már egész jó.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4306 üzenetére
Mint az oroszrulettben: ha vesztettél, kezdj egy új játékot.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4272 üzenetére
Teljesen igazad van, de... Sokunknak már ez az ár is az a határ, amit ki tudunk, ki akarunk fizetni egy olyan dologért, ami igazából nálunk még csak divatcikk, luxus (nexus
) A műszaki érdeklődésem kielégítésére egyenlőre többre nem telik. Aki munkára használja, az persze nem engedhet meg magának barkács kategóriát. Remélem, hogy amint eddíg is, előbb utóbb a jó minőség is "kommersz" lesz.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Hát nincs bennetek semmi kalandvágy? A biztosra menni (Nexus, Samu) a legkönnyebb. És az adrenalin?
(Kínában ennyiért 4 magos retinás 2 megás táblát kínálmak)
-
pimi50
aktív tag
válasz
ChoSimba #4191 üzenetére
Pontosan így voltam vele én is. (Mondjuk, ha Kínából rendeled, fele annyiba kerül.) Az Auchanban éppen akkor kamatmentes részletre adták... Mindamellett azóta sokat tanultam a használat során és ebben a kiváló főrumban, ezért hálás is vagyok mindenkinek, aki itt volt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4186 üzenetére
A belföldi forgalmazók árait ismerve ez egy 100 dollár körüli árú gép. Ezt a vásárláskor is tudtam. A minőségnek ára van, ami kb. ennek a duplája. Akinek nem ez az első kütyüje, annak ezt tudnia kellett. Tudom, hogy ami olcsóbb, annak azért működnie kellene, de csodák nincsenek. Csak a "garancia" miatt nem Kínából vettem jóval olcsóbban. Ez azért még nem kiforrott technológia, talán 2 éve hozzáférhető szélesebb körben nálunk. Én már részt vettem a PC kezdeteiben, az sem volt egyszerű, szóval a lepényhal meg utoljára.
-
pimi50
aktív tag
válasz
szabygbarca #4165 üzenetére
Szerintem ugyanúgy, ahogyan máskor szoktad. Pontosan mit is akarsz csinálni?
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
szabygbarca #4060 üzenetére
External Keyboard Helper Pro
[link] -
pimi50
aktív tag
válasz
szabygbarca #4059 üzenetére
Ha viccelni akarnék: Ügy, hogy bekapcsolod a gépet.
Ennek a gépnek kapacitív érintő képernyője van! Ehhez való érintőceruzát (stylus) lehet hozzá használni, de általában nem nagyon javasolják,
-
pimi50
aktív tag
Próbált már valaki usb-s wifi adaptert? Elvileg meg lehet oldani, Ainol-os fórumon láttam ilyesmit. Állítólag nagyot lök a wifi-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged