- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöld izé...
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szóval a csatlakozók pontos típusához nem értek a töltőknél, de a töltő a tabletbe csatlakozó részénél szinte forrósodik. Maga a töltő a hálózati részénél eddig töltéskor melegedett, most csak inkább langyos. A csatlakoztatáskor a tablet kijelzi a töltést, megjelenik a kis villám jel a kis elem ikonban vagy épp kikapcsolt állapotban az elem grafika animáció is beindul, viszont egy grammot sem tölt. Teszem azt ha épp 50% volt az aksi állapota akkor több órányi töltés után is ugyan ott marad, egy grammal sem több, sőt inkább lassan de biztosan merül. Maga a tablet nem melegszik, csak a kis töltő csatlakozója forrósodik. Most kénytelen vagyok az usb részéről tölteni adatkábelen keresztül a notiról vagy épp ha máshol vagyok akkor egy nem hozzá illő kis és usb átalakítós töltőről. A lényeg hogy mi lehet a gond szerintetek. A töltője ment tönkre vagy a tabletben lévő töltő csatlakozó vacakol esetleg. Ha a töltő akkor nincs nagy gond mert veszek egy másikat már ha lehet kapni hozzá, de magát a tabletet nem tudom most nélkülözni egy szervizbe adással.
Esetleg egy hozzáértőbb tipp??
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest