Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
31 nap utan se kell penzt vissza adni,ha van megfelelo ugyanolyan ,de hibatlan cserekeszulek,de mivel olyan nincs a 808dcc bol gondolom emiatt kaptam utalvanyt,amugy a mm ben megmondtam az 6gyfelszolgalatosnak ,ha ugyanezt a sz@.t adjak helyette akkor tesztprogram elo ,es az osszes dobozt kibontatom veluk,de nem volt ra szukseg ,mert nekik mindegy mire de naluk koltsd el a penzed...igaz est se tehetik meg,de mivel volt olyan tab ami megfelelo volt nekem azt hoztam el rafizetessel. Amiket kerdezel vagy felvetsz azon tul vagyok,beszeltem anno a fogyasztovedelemmel a jogaimmal kapcsoltban,miket kovetelhetek es miket nem ...stb.Amugy a hulye azert nem vagyok boltban meseltek hohy a myaudio szerviz velem meg gyors is volt,mert van olyan eszkoz naluk hogy a gazdaja mar 50 napja varja a javitast ....de volt aki debrecenbol elment a szervizbe miskolcra mert nem hitte el hogy ennyit packaznak vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- RedMagic Astra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest