- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
31 nap utan se kell penzt vissza adni,ha van megfelelo ugyanolyan ,de hibatlan cserekeszulek,de mivel olyan nincs a 808dcc bol gondolom emiatt kaptam utalvanyt,amugy a mm ben megmondtam az 6gyfelszolgalatosnak ,ha ugyanezt a sz@.t adjak helyette akkor tesztprogram elo ,es az osszes dobozt kibontatom veluk,de nem volt ra szukseg ,mert nekik mindegy mire de naluk koltsd el a penzed...igaz est se tehetik meg,de mivel volt olyan tab ami megfelelo volt nekem azt hoztam el rafizetessel. Amiket kerdezel vagy felvetsz azon tul vagyok,beszeltem anno a fogyasztovedelemmel a jogaimmal kapcsoltban,miket kovetelhetek es miket nem ...stb.Amugy a hulye azert nem vagyok boltban meseltek hohy a myaudio szerviz velem meg gyors is volt,mert van olyan eszkoz naluk hogy a gazdaja mar 50 napja varja a javitast ....de volt aki debrecenbol elment a szervizbe miskolcra mert nem hitte el hogy ennyit packaznak vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Lenovo Tab 7 Essential
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest