Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
válasz
oneToucher
üzenetére
msdos-os parancsfájlod azért nincs mert az innen tudod letölteni:
http://sourceforge.net/projects/androidroot/A drivereket meg úgy tudod a legkönnyebben telepíteni, hogy kikapcsolt állapotban usbvel csatlakoztatod a számítógpre a tabletet! Ekkor a gép kiírja, hogy új eszközt talált innen meg gondolom megy már
Ha a rootolás nem sikerül olvass vissza ezen a fórumon és ott pontosan leírom, hogyan is kell! -
válasz
oneToucher
üzenetére
hmmm... lehet nincs fenn neked a gép drivere?
No, akkor itt egy bővebb leírás ahogyan mi csináltuk... bár én minden más nélkül csináltam, de hátha...
Ez tartalmazza a driverek telepítésének folyamatát, majd a rootolást is, és mivel azon a gépen nem ment a market annak leírását is. érdemes először elolvasni a hozzászólásokat is! Igazából neked csak a Market előtti rész a lényeges, a többit ez a kis progi megcsinálja -
válasz
oneToucher
üzenetére
nekem nem veszett el, de a gari igen, bármilyen készüléket is rootolsz ilyenkor azt veszted!
-
válasz
oneToucher
üzenetére
itt írtam róla...
-
P.mini
aktív tag
válasz
oneToucher
üzenetére
akkor szar a wifim
:-( -
P.mini
aktív tag
válasz
oneToucher
üzenetére
letöltöttem a cs-t innen a flah payerrel együtt de ugyan olyan rosz
-
P.mini
aktív tag
válasz
oneToucher
üzenetére
engem a Critical Strike Portable érdekelne, de playről ha leszedem textúrahibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a rootolás nem sikerül olvass vissza ezen a fórumon és ott pontosan leírom, hogyan is kell!