- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
Na eddig minden rendben' kerdesem viszont h a network tv serialjat hol talalom?
Meg1: gtalkot honnan tudok akasztani?
-
XDModesty
aktív tag
Nabzmeg, most hívtam a picpackpontot, tegnap délelőtt óta ott van a csomagom, csak épp basztak értesíteni... Elmehetnek a sunyiba. Rohanok nemsokára érte.
-
XDModesty
aktív tag
Megőőőrülök, még mindig nem kaptam meg.
Rohadt pick pack pont, ha ezt tudom...
-
-
XDModesty
aktív tag
Tablet megrendelve pick pack pontos utánvételes rendeléssel!
-
XDModesty
aktív tag
Jelen esetben a házhozszállítás idejére voltam kíváncsi. Mo-on belül 2-3 nap alatt tuti hozzák?
-
XDModesty
aktív tag
Na lassan el kéne döntenem h megveszem e a gépecskét.
Mobilarénás tesztre nem várok tovább, mert ki tudja mikor lesz. Akkor összefoglalva kérdezném azoktól akik már tulajok: Megérte a pénzét, elégedettek vagytok vele összességében?
-
XDModesty
aktív tag
Nem is tudom, igazából nem 1-1 speciális dologra vagyok kíváncsi, hanem egy olyan részletes tesztre, összbenyomásra olyantól, aki más tableteket is próbált már.
Gondolok itt az anyaghasználattól kezdve, összeszerelés minősége, kezelhetőség, sebesség, aksiidő, szoftverre, frissíthető lesz-e, ár/érték arányról mi a vélemény, illetve a hd kijelző miatti kompatibilitás. Mert ugye a google play csak azokat a progikat jeleníti meg amik kompatibilisek, úgy természetes h minden letöltött dolog működik.
-
XDModesty
aktív tag
Nincs valakinek bármi infoja arról, hogy a mobilarénás teszt mikorra készül el? Mert én igazából már csak erre várok semmi másra, s venném meg.
-
XDModesty
aktív tag
Hol lehet kapni a 1016DCC gépezetet, és mennyiért adják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest