- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
c0p1
tag
Múlt hét vasárnapja óta vagyok tulajdonosa a Camon 30 Premiernek. A munkámhoz kerestem egy olcsó, de jó kamerával felszerelt mobilt.
Pár hiányosságtól eltekintve nagyon korrekt ketyere, esztétikában, funkcióban kellemes.
Ami hányos benne, az videó közbeni zoom váltás, ami elég bosszantó tud lenni, és az OIS nem a legjobb. Viszont a kamera részletgazdag, szép képeket csinál, a videó is éles, korrekt, a Samsung Galaxy S23 FE-nél szebb a képvilág, azonban ahogy írtam, sajnos az OIS nem a legstabilabb.
A Samsungomhoz képest kevesebb a funkció, a HIOS nem adja azt a kifforrottságot, funkciógazdagságot. Bloatware akad rendesen, ezeket kilehet kapcsolni vagy ellehet távolítani.
A kijelző nagyon szép, tűéles, de nekem már vibrálóan színes és az adaptív fényerő nem a legpontosabb. Sokszor nyúlok bele manuálisan, mert elfelejt világosítani.Mindemellett a szoftveres támogatás 2 android főverzióig terjed, 3 éves biztonsági támogatással.
De mindezektől eltekintve stabil, villámgyors, 70 watt gyorstöltés, rengegféle képpen testreszabható a UI, szívós az akku, jó a Dolby Atmos hangzás, és az alapcsomag szuper. Mindemellett a kialakítás vagány, minőségi. Alu keretes, gorilla glass előlap, a hátlap "vegán műbőr", ami azt jelenti, hogy az alapanyag részben kávézaccból készült.
A Csomag tartalma: tok, 70 wattos töltőfej, kábel, kijelzővédő üveg plusz egy pár Tecno Buds 3.
Vásárláskor ráfizettem 700 forintot, kaptam mellé még egy pár budsot a jobb fajtából - nem rossz, teljesen jó.
És mindemellett járt egy meglepetésdoboz is, amiben van egy tripod bluetooth távkapcsolóval, egy mágneses extra telefontok, amire rálehet pattintani egy extra ajándék lencsét, a telefont a tripodra és végezetül egy lencsevédőt.
Mindezt átszámítva 191 forintért.
Nekem ennyi pénzért szuper, sajnos itt mindenre hatalmas import adó van kiróva, sokszor 2-300 dollár felárral árusítanak elektrónikát.
Szeretem ezt a telefont, a design nagyon egyedi, megbízható, gyors, a kamera a kategóriájában nagyon jó, az akku kellemes, a 70 watt a 25 wattos iphone meg Samsung-ok után varázslat.
-
judas13
veterán
Mekkora ötlet az a kis piros LED fény! Meg mennyit hozzá is ad szerintem a dizájnhoz ez a "filléres" megoldás. Nem tudom, most nem is ugrik be, hogy láttam -e már hasonló megoldást valamikor is bármelyik gyártónál.
-
ambination
tag
Venném én is😇😊
-
Janika(1982)
senior tag
Jól sikerűlt,képekre kíváncsi leszek,meg a támogatottságra is.
-
rdt89
addikt
Ez elég jó kis készülék így nyers adatok szerint. Csak az a fránya támogatás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest