- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotvanyovics
kezdő
Cseteltem a samsung.hu-n emberrel illetve a ses.hu-n is emberrel.
Samsung.hu-s nem volt eleggr tajekozott :-).
A ses.hi-snak volt igaza, miszerint ios nem tamogatott, mert a Fit3 nak kell a Galaxy Wearalble alkalmazás, ami az appstore-ban nincs, csak a play store-ban.A Fit 2 az mukodott iphone-al mert azt még a Galaxy Fit alkalmazassal lehetett ossze parositani, viszont a Galaxy Fit ios app-ba nem tették bele a Fit3 tamogatast.
Eredetileg a Fit3-at vettem volna, csak inkabb utana jartam, hat igy alakult.
De baromi ez a Band 8 pro. Erezhetoen simabb a menuje a Redmi Watch 4hez kepest. Meg a Redminek voltak furcsa dolgai a Mi Fitness appal, ez a miband 8 pro meg erzodik hogy simabban mukodik egyutt az appal. Szoval az lehet hogy tenyleg a xiaomi brand alatti cuccok a minosegi dolgok, a redmi pedig egy olcsobb kategoriát kepvisel. Bar azert a redmi watch 4is elegge rendben van, csak nekem a rezgoje nagon harsany volt a normal allapotaban is, illetve a gomb is felesleges szamomra meg a telefonalasi lehetoseg se kell. Szoval mi band 8 pro :-)
Alirol meg mar jon a jo jisz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest