- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarattila
tag
Ez az 1:1es belső képarány nagyon tetszik nekem.
-
Decske
senior tag
Ízlések és pofonok.
Számomra meg pont a Google képernyőeloszlása kompromisszumos/kényelmetlen. Zárt állapotban túl széles, kényelmetlen lenne fogni (ahogy a többi hagyományos telefont is Z Fold után), kinyitva meg el kell fordítani, ha normálisan akarnék böngészni.
Szoftverben meg volt Pixelem, ugyan attól szenvedett, mint az összes kínai telefon, éjszaka folyamatosan bezárta a nyitott appokat, de úgy, hogy az alkalmazásváltóból is eltűntek.
-
allergia
csendes tag
A legjobb az a képernyőelosztás. Hogy csukva a külső kijelzőt normálisan tudod használni. Hogy kinyitva horizontális a kijelző. Az egész sokkal jobban kézre áll.
Tudom, hogy papíron a hardver a Samsung mellett szól, de én ebből nem érzek, éreztem semmit sem. Igen, vannak szoftveres cuccok a Samunál, amik jobbak (főleg a customisation terén), de egy szóval talán a fő különbség: ergonómia. Ég és föld a kettő.
De, hála annak, hogy a Samsung Fold 5 is egy vagyon, így nem került többe a Google Fold.
Ja, azért kamerában a Pixel rommá veri a Samsungot👍
-
allergia
csendes tag
-
stbtamas
aktív tag
Oktoberben vettem az enyem, en nem tudok panaszkodni rola
-
Gomez86
őstag
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
A Google ezekkel a termékgyártásokkal sokszor a túl nagyra nőtt kliséét erősíti keményen.
Amikor az a konklúzió hogy az androidot nem sikerült a saját foldable telefonjukra optimalizálni.. like what? Azon kellene a legjobban mennie...
És igen, ennyit semmiképpen sem ér szerintem...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az a káva a belső részen elég durva.
A Z Fold 3-on a tokkal együtt sincs ekkora. -
Fritz Teufel
addikt
Nagyon tákolmány hatást kelt. Féláron sem venném meg ezeket a holmikat. Láthatóan egy helyben topognak a fejlesztéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged