- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarattila
tag
Ez az 1:1es belső képarány nagyon tetszik nekem.
-
Decske
senior tag
Ízlések és pofonok.
Számomra meg pont a Google képernyőeloszlása kompromisszumos/kényelmetlen. Zárt állapotban túl széles, kényelmetlen lenne fogni (ahogy a többi hagyományos telefont is Z Fold után), kinyitva meg el kell fordítani, ha normálisan akarnék böngészni.
Szoftverben meg volt Pixelem, ugyan attól szenvedett, mint az összes kínai telefon, éjszaka folyamatosan bezárta a nyitott appokat, de úgy, hogy az alkalmazásváltóból is eltűntek.
-
allergia
csendes tag
A legjobb az a képernyőelosztás. Hogy csukva a külső kijelzőt normálisan tudod használni. Hogy kinyitva horizontális a kijelző. Az egész sokkal jobban kézre áll.
Tudom, hogy papíron a hardver a Samsung mellett szól, de én ebből nem érzek, éreztem semmit sem. Igen, vannak szoftveres cuccok a Samunál, amik jobbak (főleg a customisation terén), de egy szóval talán a fő különbség: ergonómia. Ég és föld a kettő.
De, hála annak, hogy a Samsung Fold 5 is egy vagyon, így nem került többe a Google Fold.
Ja, azért kamerában a Pixel rommá veri a Samsungot👍
-
allergia
csendes tag
-
stbtamas
aktív tag
Oktoberben vettem az enyem, en nem tudok panaszkodni rola
-
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
A Google ezekkel a termékgyártásokkal sokszor a túl nagyra nőtt kliséét erősíti keményen.
Amikor az a konklúzió hogy az androidot nem sikerült a saját foldable telefonjukra optimalizálni.. like what? Azon kellene a legjobban mennie...
És igen, ennyit semmiképpen sem ér szerintem...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az a káva a belső részen elég durva.
A Z Fold 3-on a tokkal együtt sincs ekkora. -
Fritz Teufel
addikt
Nagyon tákolmány hatást kelt. Féláron sem venném meg ezeket a holmikat. Láthatóan egy helyben topognak a fejlesztéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Asus rog g751y elkelt
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest