- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
Nem passzolna nekem ez a telefon, már csak a méret miatt sem, de a hátlap speciel tetszik.
@kzcs: Ok nélkül gorombáskodni vajon szégyen-e?
-
Graphics
Jómunkásember
274 dollárért rendeltem egy Poco X6 Pro 5G-t... Azért egy MediaTek 8300 Ultra-val, a Xiaomi holdudvarában szerintem jobb vétel... mint ez.
@kzcs: Manikűrre, de tényleg, ilyenbe kell belekötni?
Ez azért már tényleg erős így... -
kzcs
tag
Nem szégyen elmenni egy manikűrre előtte ha már ennyit kell kézből fényképezni
Hátlap esetében nagyon elgurult a gyógyszer, mintha pakoljunk rá mindent amit mások eddig csináltak. Szörnyű ahogy kinéz. -
Janika(1982)
senior tag
Egyedies,meg sajnos gagyias is,de valahol el kell kezdeni,kijelző meg örvendetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez azért már tényleg erős így...