- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Avayasoft #93 üzenetére
Mondjuk ez a belső vendég wifis eset pont azt jelenti, hogy nincs ott egy értelmes rendszergazda. Eljön vagy már eljött az az idő, amikor veszélyesnek találják a kínai telefonokat. Nekem is van Xiaomim, nem is egy, de pl. bankolni soha nem bankolnék rajtuk. Mondjuk sokan csinálják és nem hiszem, hogy bármi gond lenne, mivel annak visszhangja lenne. De én akkor sem fogok.
-
janeszgol
félisten
Ez oké Bog, de ugye nem gondolod azt, hogy a többieknek nem lett meg ez az infó, hogy mely standokhoz mennek inkább, az egyes helyeken mennyi időt töltenek el? Az egyiknek miért lehet ilyen adatot gyűjteni és a másiknak miért nem lehet?
Kiborult a GSMA? Azt hittem szakmaibbak ennél.
Az előző hozzászólásodból meg azt vettem le, ha valakinek van USA érdekeltsége, akkor jó, ha nincs, akkor nem jó.Félreértés ne essék, kb 1 éve már én is azt vallom, hogy a Huawei eszközöket tiltani kell. De miért csak az 5G-től lettek eltiltva? SoC-t miért kapnak továbbra is?
Huawei = Kína. Kína elhatározta, hogy IT-ben a leghatalmasabb lesz. Gondolom a Huawei-t fogja felfuttatni vele. Teát el kell fogadni, hogy ők ilyenek. Akkor a kérdés.
Miért nem volt jobban megvizsgálva, ki mit vihetett be? -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
bandigyerek #13 üzenetére
Nem jársz fesztiválokra? Ez szerintem pont az az eset, hogy mivel a Huawei csinálta, így hajaj, ha más csinálja, akkor meg senkit nem érdekel.
Ez pont az az eset, mint a debreceni akkugyár. Valamiért felkapták (gondolom mert kínaiak csinálják, a gödi az dél-koreai, az oké)), jajaj, aztán meg aggódunk, nehogy bezárjon a vasmű (az ám a szennyező), örültünk a Hankooknak (Dél-Korea), kéne még cukorgyár, minek zárták be, na meg a sok kémiai szerekkel dolgozó előállító ipar is jó ha van.
Ha a Tesla hozná az akkugyárat, tuti nem lenne ekkora felhajtás, mert Musk az menő, amerikai menő. Ezt érzem ennél is. -
janeszgol
félisten
Fesztiválokon is használják nem csak fizetésre, hanem a vendégek nyomon követésére is az rfidet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest