Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profinak állt a Garmin Epix
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Razr 40 is jónak tűnik, de az Ultra tényleg ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
félisten
Nem rossz páros.
Számítottam rá, hogy trió lesz. A Lite verzióról nincs valami hír?[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Majd a tesztben (Pro) nézzétek meg mit tud a zoom kamera 5x, 7x, 10x tartományban
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
klaya86
aktív tag
Elég jó páros. A kicsi, ha nem lenne ennyire drága, talán beneveznék egyre, persze tesztek után. De papíron nagyon oké. Méretben, hardveresen is oké nagyon. Végre nem csöves 8+2 mp kamera páros, hanem normális széles és optika zoom. 300 körül érdekes lenne, de közel 4 kilóért inkább Samsung.
-
Egy kivételesen jól sikerült Samsung S23 széria mellett nehéz lesz érvényesülniük. Mert már árelőnyük sincs.
-
Ricardo
félisten
válasz
Bathorypeter #3 üzenetére
Köszönöm.
Bog: ez szomorú hír
-
janeszgol
félisten
Nagyon szép telefon. A spec jó, az árazás ok. (2-3 évnyi főverziót a Xiaomi is ad minden kategóriában.)
A kijelző gyártójáról megkérdezted az ottlévőket Bog? Én mostanában mindig erre vagyok inkább kíváncsi. Kezd több kínai oled gyártó lenni, és nem mindegy a minőség ugye.
(Pl a BOE elég komoly lett a szakmában. Persze a Samsungtól távol van.) -
WhiteWalker
nagyúr
Nagyon nem egyligában játszik a Samsunggal vagy iPhone-nal. De a ceruza az vastag...
Kicsit elszaladt velük a ló. -
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Közben megnéztem a devicespecificationt. Nyilván ők is tévedhetnek, de én mindig őket szoktam csekkolni egyéb infóért. (A notebookchecket meg a színekért, pwm-ért.)
Szóval mindkettőre amoledet írnak. A kicsihez nem, de a Prohoz LTPO-t írtak.WhiteWalker, szerintem most a Xiaomi az egyetlen androidos gyártó, ami meg tudja közelíteni a Samsungot minősében. Persze a szoftver egy másik kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Keresztesi tesztje: [link]
-
Rigormortiis
addikt
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Így van, a szoftver már más kérdés, amit el is néztem a Xiaomi Pad 5-ömnek, mert a mai napig ár/érték bajnok, de egy 400 ezret kóstáló telefonnál szerintem már nem férnek bele a szoftveres bénaságok főleg, hogy láthatólag semmit nem kezd velük a gyártó.
Ebben az évben ráadásul még nehezebb lesz a kínai márkáknak, mert a Samsung most egy közel kompromisszummentes S-szériát tett le az asztalra.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #16 üzenetére
A többiek még nem jöttek ki az újdonságaikkal (bár az OP11 már kint van), de szerintem is az idei évet a Samsung nyerte android fronton. Már most ki merem jelenteni.
Viszont Keresztesi megválaszolta a kérdésem: E6 oled van a simában is, amit a Samsung gyárt. Ergo a simában is és a Proban is Samsung display van.
-
Rigormortiis
addikt
Tényleg, a Xiaominál van már rendes "DeX" mód? A tabom még nem tudja, de telefonon hátha jött már ilyen frissítés...
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #19 üzenetére
Van desktop mode, viszont úgy tudom, hogy csak vezetékes. A Samsung a vezetéknélküli DEX módjával etalon a mai napig. De cáfoljon meg valaki, ha nem így van.
-
bear_
aktív tag
Nevetségesen drága.
-
janeszgol
félisten
Most nézem Tech2 Laci (Pro) és Tamás Zsolt Legendd (sima) videótesztjét.
-
“Van viszont sztereó hangszóró, infraport, tényleges fizikai közelségérzékelő (egy Xiaomi esetén ezt érdemes megemlíteni)”
- Ezen jót kacagtamMaga a készülék szép , kicsit furcsa a kamera sziget de vállalható. Többit MA teszt keretein belül úgy is megtudjuk .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nincsnév007
őstag
Külsőre nagyon jó néz ki, de elnézve az áraikat, erre csak azt tudom írni hogy remélem a Redmi még marad olcsóbb.
BMW E46 | Series S
-
janeszgol
félisten
válasz
nincsnév007 #28 üzenetére
De Redmiben nem kapsz ilyen minőséget.
Nézegetem itt a videókat és ez egy nehéz év lesz. A Samsung élete legjobb szériáját hozta el, de a Xiaomi is. A Xiaomi nagyot fejlődött önmagához képest is.
Én meg az OP11-et akartam volna ajánlani azoknak, akik nem akarnak Samsungot venni.
Hát inkább a Xiaomi 13-at fogom emlegetni.[ Szerkesztve ]
-
fuzaco
csendes tag
Jónak tűnik, külső nagyon jó, tetszik, hogy nem úgy néz ki mint az Android telefonok 99%-a, és az IP68 védelmet is nagyon illett már bevezetnie a Xiaominak. Persze ennyi pénzért biztos nem kéne, de ha 1-2 év múlva lemegy 200 körülre akkor jó vétel lehet.
-
Misi 007
Közösségépítő
Ezt az árazást rendesen meg kell emészteni. Ráadásul az sem túl szimpatikus a Samsung-al szemben, hogy eggyel kevesebb Android főverziót kap majd.
-
válasz
Bathorypeter #27 üzenetére
Örülök neki, hogy jól sikerült ez az új széria. S az Ultra modell még várat magára. Az utóbbi időben kicsit elvesztették a fonalat, ideje volt visszatérni a helyes útra. Talán most összeállt minden, hogy be tudjanak igazán törni a prémium szegmensbe.
-
Blizzardking
őstag
Ezt is és az Oneplust is gondolkodás nélkül előbb vinném el mint a Samsungot, akár drágábban is. Amúgy egy 8gen2 annyira kell egy telefonba mint egy 1200 lóerős V8-as motor egy virsligumival szerelt velorexbe, de biztos erős életérzés a mekiben az a 12 másodperc amíg nem kezd el throttlingolni.
Mindezt hitelre, kuponnal, előfizetéssel, shuttle mantle obsession dark sunset színben. 👌🏾"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
Mindkét márka (Xiaomi és Samsung) nagyon nagyot alakított idén, még önmagukhoz képest is. Mindkettőnek pocsék szériája volt tavaly (12 és S22). Most mindkettő mellett van olyan érv ami valamelyik felé viszi a vásárlót (töltés, tartozékok, dex, oneui/miui, kamera stb.) Nálam mindkettő játszik P30 lehetséges utódnak. Kíváncsi leszek mennyit javul a Xiaomi gcam-al.
-
hegedus001
tag
Xiaomi 13 - 389 900
Samung Galaxy S23 - 409 990
Apple iPhone 14 - 449 990 FtEzek a mostani, gyártói oldalon lévő árak... én nem sokat agyalnék, hogy mit válasszak. Amit "nyersz" a hardveren a Xiaomival annak többszörösét bukod a szoftvernél szvsz...
Iphone 13 Mini, Ipad 9th, Iphone 7 , Garmin Instinct , MacBook Air M1
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #37 üzenetére
Én ebből a háromból tuti az S23-at venném, de azt ismerjük el, hogy a Xiaomi most nagyon odatette magát.
-
Corsa02
senior tag
válasz
hegedus001 #37 üzenetére
A Samsung S23 az 439.990.-, mert a 8/256GB-t kell összehasonlítani.
Én esküszöm nem értem ezt a szoftver dolgot, évek óta Miui-t használok, előtte volt One Ui is, a céges az IOS. Mindhárom jó volt, vagy is inkább úgy mondom mindegyiknek volt jó és rossz tulajdonsága...de, hogy többszörösét bukod...az azért elég erős.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
senior tag
oké, de mit? Igaz én egy Xiaomi Mi 8-at használok 4 éve és lehet, hogy itt még rendben volt minden, és One Ui-t is régen használtam, bár ott volt nagyon sok merülési probléma...lehet már jó. De mi az amiben a Samsung szoftvere sokkal jobb? Én is vétel elött állok és ha tényleg annyival jobb a One UI akkor oké, csak nem értem még, hogy miben?
-
DrDoktor
tag
Jól van rókabőr lehúzva .
Árazás meg epic kacc kacc.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
CortezX
aktív tag
Egyetértek. Több mint 5 év MIUI után 1 éve S21-re váltottam, ugyanúgy megvannak a maga hibái mint előtte a Redmi Note 10pro-nak vagy a MI9se-nek. Arról nem is beszélve, hogy (szerintem) sok minden feleslegesen meg van bonyolítva. Van a közeli baráti körben iPhone is (13/14pro), hibátlannak azokat sem nevezném. Ez már egyéni preferencia kérdése, hogy kinek melyik rendszer a szimpi. Nekem személy szerint a MIUI áll leginkább kézre, ezért ha esik az ára, a Xiaomi 13 lesz az utód.
-
Corsa02
senior tag
Na pontosan erre értettem én is, hogy ez egy szubjektív dolog is erősen. A Samsung Store-ban megnyomkodtam az S23-at, gyors, szép stb., de 4 év Miui után nagyon fura volt a One Ui, de lehet 2 hét után megszoknám aztán ennyi, fél év után meg kiismerem a hülyeségeit és együtt élek vele...beleolvasva a Samsung telefonok topicjába és abból következtetést levona, Samsungot sem vennék soha
, mondjuk ugyan ez elmondható a Xiaomi-ra meg az Apple-re is
Fura ez...
-
Noukoum
veterán
Frissítések, stabilitás, kevesebb hiba.
Konkrét dolgok: késnek az értesítések (ha egyáltalán megkapod), hulladék memóriakezelés, véletlenszerű újraindulás. És akkor gondolom más is tudna mesélni.
Az meg hogy mivel több a Samsung rendszere úgy alapvetően: Dex, Quickshare, Smart Switch, Microsoft integráció stb.
Nyilván van olyan aki a Xiaomi rendszerével nem tapasztalt probémát és szereti, ellenben a Samsung rendszerével tapasztalt problémát és azt meg nem szereti. Nem meggyőzés a cél, egyszerűen általánosságban inkább a fenti állapot jellemző.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Corsa02
senior tag
-
KaitouP
veterán
Jól látszik, hogy a Samsung új készülékeinek árazása után kapcsolt a Xiaomi is, és látták, hogy lehet feljebb nyomni az árakat - ez utóbbiak nevetségesek, a készülékek hardveresen egész jók, csak hát a szoftver.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Noukoum
veterán
válasz
Menyasszony #48 üzenetére
De az egy frissítéssel jött, ki fogják javítani. Nem állandó probléma.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Európába érkezett a Xiaomi aktuális csúcsszériája, sokat tudó telefonok, de az árazás is ehhez igazodik.
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- Profinak állt a Garmin Epix
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K497
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Kék 64GB K496
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Fekete 64GB K499
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone XS 64 GB, Fekete, Független!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs