Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Kisfiam ! Ki engedte meg, hogy ilyen videókat nézzél, meg hogy netezzél ? Nem tanulnod kéne ?!

-
Lankadatlan
tag
hányszor ordítottam el magam hogy neee....
nagyon dúrva

-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ejnye-bejnye Tupa ! TS-en sohasem tör ki belőled a gyűlölet.

-
Mappa
addikt
eddig ez a legdurvább

-
Lankadatlan
tag
Köszöntem a hentet!

Fax@ volt már végre kicsit feljönni!

-
albert8
veterán
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Miazhogy, TUTI
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lankadatlan
tag
Elég szomorú....
Estefele lesznek az urak???

-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester
üzenetére
várjatok, csak úgy visszamenőleg:
ha jól értem akkor ez az a Tirexi, aki a videókat csinálja és Cyberton volt az aki átverte?

-
albert8
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Én épp, hogy azt mondtam, hogy ők azok

-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Mintha úgy emlékesztem, h. Héfőn sem voltál, de akkor rosszul emlékeztem.
Persze, h. kimaradnak napok, előfordul, h. valami közbe jön. 
Huzzá bele a fegyókba.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Csak tegnap nem voltam. Eljöttem futni, mire hazaértem 20. Aztán fürdés, kaja, le akartam fektetni a lányomat, hogy néha asszony is tudjon pihenni, de már olyan fáradt volt, hogy mire végeztem nem bírta. 21 fele meg már nem volt kedvem benyomni a gépet. Amúgy is nem akarok én lenni a legnagyobb kocka. Neked is maradnak ki napok, Tupának is, szóval gondoltam néha én is megtehetem. Ilyen globális kérdések foglalkoztatnak mostanság.
Mondjuk jó lenne már ha minden fegyó arany lenne, már csak két csipa és két shoti van, szóval azért még tolni fogom ezerrel. -
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Bammeg mondtam is Mobalnak még lobby- ba dobja már ki ezeket a ES- ses majmokat, de Xander mondta ezek nem azok, mondom nembaj, akkor is.

Egyébként gondoltam, h. megint bumm lesz a topikba, mert az egyik utánna írt már Xandinak.
Bekaphatják.
Egyébként merre tekeregsz a napokba, miért nem gémelsz? -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
ment a hádzsime?
-
Svájcinéger
őstag
MW3 totyikban látom, hogy milyen jóból maradtam ki tegnap.

-
Mappa
addikt
I Am Alive
egész jónak néz ki... bár amennyit mostanság én játszom
-
Laraxior
titán
Srácok, úgy emlékszem hogy ti értetek a televíziókhoz... Mennyiért lehetne eladni az én TVm?
LG 42LH5000 Doboz, fólia, törlőkendő, matrica... minden megvan

-
tupacamaru
veterán
Csütörtökig nem vagyok esténként, de ez már biztosan leesett.

-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
tény és való usanka mindig abba a "de fogd a kezem mert meghalok" táborba fog tartozni.( konkrétan a közlekedési táblákra rá van írva szöveggel is mit jelent/jelez a tábla)
Ellenben,mi itt vagyunk és nem ott!!!
De én ezt hogy leszarom azt el sem hinnéd.... Cserébe kapom a minőséget, megbízhatóságot
-
LamaCube
addikt

Erről van szó, az agymosás magasiskolája.Mappa
Az ennyi arra vonatkozik, hogy beperelték a samut az meg nagy ívben leszarja őket, sőt még fizetett egész oldalas hirdetéseken alázza a "csodát", hogy mennyivel kevesebbet tud a samuhoz képest.
Na mindegy nem akarom a tüzet szítani, de teljesen látszik, hogy a birka amcsiknak készült, mert annyi eszük sincs, hogy nem tudják eldönteni, hogy kell-e neki valami vagy sem és ehhez még az eladókat is oktatják és megkülönböztetik más színű pólóval, hogy na birka te ehhez menj, mert ez tudja a frankót mi a jó neked
Eztek után főleg nem kellene, mert nem is presztizs értékű, hanem inkább birka jelölő ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lackó

-
albert8
veterán
Ez nem igaz

Valamint vigaszdíjként azoknak akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, de nem nyertek a fenti nyeremények közül a MAGIX Software felajánlott egy-egy Photo Manager MX deluxe szoftvert! (A szoftver letöltéséhez szükséges serial keyt a regisztrációnál megadott e-mail címekre fogjuk kiküldeni az érintetteknek.)
-
LackoMester
addikt
A napiszarosokat is megihlette a Tirexi téma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mappa
addikt
Jól nem nyertem semmit

-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Jó az 35-nek is :-)
Ha debreceni lennék már kapott volna csak úgy a jó szándékom miatt :-)
iphhon vs samu...ennyiiiii -
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Ha gondolod megkérdezem az asszonyt, hogy mi jó a hüvelygombádra.

Szerintem nem érdemes rá vesztegetni a szót az ilyen mankikra. Jó tudni róla, szerencsére itt nem vert át senkit. Amúgy ha 700 k-ja volt apunak, hogy csak úgy odaadja a gyerek gépére, gondolom 100 k nem veri földhöz, hogy a fost is kiveresse ebből a mankiból. Én Téged kértelek volna fel. Amúgy is kedveled + meglátná 40-es bovden karjaidat.

-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Igazad van.
Privátba egyszer én is helyretettem rendesen.Winne
Metropati? Az micsoda? Bf map?

-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Egy részben sajnálom Larát mert nem tehet róla, de viszont tudott Ő is a Pisti tisztességtelen üzleteiről, de valamilyen szinten ( szerintem ) félt tőle, ugyanis a főbérlője volt, bár tudomásom szerint 1- 2 ügyben intézkedett ( visszaszerezte a zsét ) , akiket a Pisti áttb@szott.
Ami meg az arcoskodását illeti, egyszer összeugattam vele, írtam neki egy PÜ- t, h. Pistikém velem ezt ne, megbeszéltük, utánna már nem volt vele, ( még valamiben segített is azthiszem ) bár nemgondoltam volna, h. csak egy kib@szott csaló.
Tényleg, hova tűnt Bizarre koléga???

Winne
hmmm....hát a GTX670- 680 topikban van 1-2 burzsuj az biztos ( félreértés neessék, nem sajnálom senkitől ), de tény páran tényleg nem sz@rral gurigáznak.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Beszélhetünk a hüvelygombáról vagy a vizelési problémákról is...

Persze, hogy érdemes, ha Lara közlékenyebb lett volna talán nem baszott volna át ennyi embert. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy Lara a hibás, de én biztosan tettem volna ellene valamit, ha ezt tudom. Max. átmentem volna a másik szobába azt jól megverem
Amúgy Bizarre-val mi a picsa van???

-
Svájcinéger
őstag
Érdemes erről az emberről ennyit beszélni ?

-
LamaCube
addikt
kb. 50 hsz-t tudnék liknkelni mekkora arca volt a hardvereivel kapcsolatban, bf3-.ban is osztotta az észt milyen keményen dolgozik, hogy ezek meglegyenek neki és aki nem tud hardvert venni a játék alá az ne sírjon... Mekkora egy gennyláda más faszával verte a csalánt

-
LamaCube
addikt
Mint a 680-as topicban olvashattad erre verte magát, hogy teli van a legújabb hardverekkel és mindig az adatlapján szerepeltek.Lara írta, hogy egy nagyzási mániában szenvedő "ember" csak minimál bérből nem tudta ezeket megvalósítani.Egyébként 130 ropival most is tartozik itt a ph-n egy tagnak telefon ügyben, de ő már feljelentette.
albert
Amit te linkeltél az ugyanaz csak én már rányomtam a megbízhatóságra és azt linkeltem be

-
v-paci
aktív tag
Én azt nem értem, ha ilyen sok károsult volt, akkor miért nem volt elég neki egyetlen negatív visszajelzése sem...

-
LamaCube
addikt
Eddig, amit ph-n vásároltam előre utalással:
-audiogy2 hangkártya 5 ropi
-előlapi panel 6 ropi
-roccat kave 5.1-es füles 15.5 ropi
-razer lycosa billentyűzet 12 ropi
-a gyerek gépébe cpu-15 ropi
-alaplap 8 ropi
-ram 2X1 giga 6 ropi
-merevlemez 7ropi
-saját gépbe ram 2x1- 6 ropi
-kijelző 3.5 ropi
és még jó pár apróság
A vaterás vásárlásaimat nem is említem, mert hosszú lenne a sor.
Eddig egyszer sem vágtak át. Mondjuk körültekintő is vagyok mindkét "piactéren".Ezen az oldalon, minden kiderül az eladóról.
pl. az első helyen álló "LeC" felhasználót szerintem mindenki ismeri aki már keresgélt az apróban. -
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Az oviban nem is volt piros pont
Az a suliban kezdődött 5 piros pont egy csillag 5 csillag egy 5-ös 
Rusher
Itt a ph-n azért vannak feddhetetlen eladók és igen sokat jelent az, pl. 5 éve regisztrált 2 hsz-e van szakmailag, de 400 piaci és 400 pirosa azoktól nem kell tartani. Nem értékelt embernek én sem utalnék. Sajnos az ilyen gerinctelen férgek /elnézést a férgektől/ miatt ilyen a helyzet. Egyébként egy utalást a bankszámlaalapján le lehet követni és fel is lehet göngyölíteni. Okés nem kis procedúra, de simán lenyomozható. Ha tettek feljelentést ellene /úgy tudom igen/, akkor rendesen megcumiztatják. Bár én személyesen mennék Debrecenbe és megadnám, amit érdemel.
-
Rusher
őstag
Nem foglalkozik vele jah, mert biztos az egy egyik GTX680 az ő gépében volt.....most nem akarok rosszindulatú lenni, de sanszos szerintem, mivel a másik amikor verte a nyálát bizonyos topikokban, hogy 2-3 680-al tezstel meg stb. és volt kép ahol csak kettő volt a gépben tehát a harmadik hol lehetett...na mind1 szemét egy népség az biztos....Én sem élnék együtt egy ekkora gyökérrel az tuti...

Amúgy meg Én személyesen vásárolnék max. soha senkinek nem utalnék előre az biztos. Ez nem a máltai szeretetszolgálat, lesz@rom, hogy hány "piros pontja" van az illetőnek (mint az oviban kb. annyit számít)....
-
LamaCube
addikt
Hát a srác tényleg nem tiszta, hogy ennyit utaljon előre.
Én speciel sok mindent vettem itt ph- előre utalva, de akiktől vásároltam mindnek lekövethető volt a piaci értékelése és megbízhatósága.
Mondjuk Larát én sem értem. Én sem tudnék vele egy fedél alatt élni még ha nincs is semmi köze a dolgaihoz. Mégis egy gerinctelen csaló a főbérlője
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ezért mondom, hogy mind mások vagyunk.

-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én eladtam már több cuccot is itt, mindet előre utalták és postáztam egyből. Általánosítani nem lehet egyik oldalról sem, ezért is van odaírva, hogy ne utalj előre senkinek. Az ember próbál bízni a másikban és próbálja felismerni, hogy milyen ember ő, de interneten keresztül ez nem lehetséges...
Larát én nem keverném bele, ahogy őt ismerem totál lesza*ja és nem foglalkozik vele, nem az ő dolga. Se nem rendőr, se nem erkölcs-csősz. Az ő dolgaik egymással rendben vannak, akkor nincs itt miről beszélni.

-
Pickle Rick
senior tag
Mit vártok? Gazdag fiatal naiv gyerek, az a 20k tanuló pénz lesz neki, legalább ezek után 1000x meggondolja, hogy utaljon-e előre... Én személy szerint nem szoktam még akkor se ha az akivel üzletelek a PH "megbecsült" tagja, csak személyes átvétel azt kész, ha valaki nagyon el akar adni vala úgy is megoldja. Volt már olyan hogy leautóztam 100km, csak azért h megvegyek egy VGA-t, a tag akitől vettem korrektül állta a benzin felét. Ezeknek így kéne mennie.
Egyébként nem értem Laraxiort, egy levegőt szív ezzel a gennyláda féreggel és nem tesz semmit. Bizonyítani is tudja, hogy jártak nála azok a cuccok amikről Pisti azt állítja, hogy nem érkeztek meg. Ha én lennék a lakótársa az biztos, hogy szétb@sztam volna már valamit a fején. Utolsó kis gennyláda... pfejj...

-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
6 kiló hát LOL mekkora buta arcú gyerek az is pfuuuuuu -
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem egy szent az tuti -
LamaCube
addikt
Ez féreg már a napiszaron is szerepel...
Basszus, de meg agyalnám azt a faszkalapot... -
busman
veterán
Nyers csirkehús a favorit....

-
Winne
nagyúr
Sipi már rászoktatta a mindennapi evésre és egy vadállatot faragott belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze, h. kimaradnak napok, előfordul, h. valami közbe jön. 

"