- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
Mikor megláttam, én is majd' lehidaltam.
Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
Az ipodok meg szvsz alul vannak értékelve, egyébként mind közül az ipod video-t tarják a legjobb hangúnak. Ezen persze nem érdemes összeveszni, én megszoktam, és nagyon megszerettem az (ezen) ipodom, de furcsa mód nem érzem kifejezetten jónak az új fülessel. Jelenleg egy 1st ipod touch-ról hajtom
, és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.Legelső benyomás: "ebben mi ezer dollár, biztos szar a forrás
"
Most, hogy úgy 5-6 órát hallgattam egyre inkább kezd lenyűgözni. Kiegyenlített hang, semmi nem mászik az arcomba, csak úgy a zene egy csodálatos egységet alkot. Basszus csak ott van ahol kell, viszont ott időnként meglepő mennyiségben, remek minőségben. (Ennél többet nem igénylek, örülök h nem a jh16-ot választottam.) Elég nagy tere van, dinamikus, nagyon élethűek a hangszerek.
Ezzel együtt hiszem (inkább remélem?) hogy van még benne tartalék, főleg a hihetetlen részletességét keresem, valami komolyabb forrás kellhet alá. Meg a kábelfétisem is kiélném szívesen, csak a pénz...Az egyetlen negatívum, hogy ugyan ölve/fekve kényelmes, remekül izolál , séta közben érzem hogy mozog/nekinyomódik a hallójáratomnak, valamint a lépészajt is elég erős. Nyilván majd ahogy betöri a fülem ez javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
, és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.
"