Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iGO Primo
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
Aktív témák
-
Ősember
őstag
azt megnézném
szerintem te corsair 6400UL ramot nézhettél, de az is 4-3-3-8. olyat nem tudo khozni, csak 8000UL-t, de az ára borzaszto
figy ha kell én ennyiért tudok ilyen mushkin ramot... ha bármilyen szinten érdekel keress meg. nem hinném hogy kapsz jobb ajánlatot
msn-en gyakran elérsz föleg esténként
az idöités veszültségtöl is függ. én igazábol kizártnak tartom hogy normál körülmények közt bárhol is lenne a te általad emlitett idözités. különben meg amd-nél számitana sokat, intelnél nem vészes.
[Szerkesztve] -
Helvir
tag
Igazából az van írva az alaplapomra, hogy 667MHz-ig támogatja a RAMokat, de tudok attól még magasabb frekijüt is bele rakni, mondjuk 800-ast?? És ha 800 alacsony az időzítése 667-en még jobbra lehet venni?
-
Ősember
őstag
akit érdekelnek a cuccok jöjjen ide: [link] ebbe a topikba nem válaszolok. sorry
-
Ősember
őstag
uj. nem bontottam ki, de gyári adat szerint 5-5-5-10-en megy 667-et, de ember.... ez mushkin!
szerintem elég sokáig megy az annyin. -
Helvir
tag
Mushkin ddr2-es ram-ot keresek 2x1gigát! Lehetőleg a legütősebbet, amit a Gigabyte GA 81946P-G alaplapom elbír! Aki tud kérem segítsen! Köszi
Aktív témák
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem te corsair 6400UL ramot nézhettél, de az is 4-3-3-8. olyat nem tudo khozni, csak 8000UL-t, de az ára borzaszto
figy ha kell én ennyiért tudok ilyen mushkin ramot... ha bármilyen szinten érdekel keress meg. nem hinném hogy kapsz jobb ajánlatot
msn-en gyakran elérsz föleg esténként

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)