Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stimpy

senior tag

Szerintem amég ez a ''vadkapitalizmus'' uralkodik kis országunkban,addig tök mindegy,hogy van-e diplomád vagy nincs, jól fizető melót csak protekcióval, vagy marha nagy szerencsével találhatunk.Sajnos manapság mindenhol a pénz beszél,pláne az elmúlt 2-3 évben tombol.Erre van egy közvetlen példám is: 5 éve kerültem a céghez, ahol melózom (kis protekcióval,haver kilépett,és nem adtak fel hírdetést,hanem én mentem).Első két évben kb 3-4 havonta volt némi fizuemelés/még ha nem is sok/,kaja fizetve a szemközti étteremben/menü/,és még néhány apróság, ami jó volt.Ezek a dolgok szépen sorban tűnnek el: fizuemelést 1.5 éve nem kaptam,kaja már nincs fizetve,stb,stb..........A főnökömnek viszont egyre több telke,meg ingatlanja van.És ha magamat veszem alapul:nem ugrálok/pedig jó nagy pofám van/,mert ki tudja mikor kapok melót,ha innen lelépek,anyámnak meg nem mondhatom, hogy tartson el a pedagógusi fizetéséből engem is.
    Na mindent összevetve sajnos akinél a pénz van,az ugat,mi meg rá vagyunk utalva...........sajnos.

Viszont személy szerint optimista vagyok,ennél csak jobb lehet.

Új hozzászólás Aktív témák