Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
khalox
őstag
Ha tényleg szenvedni akarsz vele, akkor kézzel kell legyártanod, ha viszont megelégszel egy késztermékkel, amin minden rajta van, ami csak eszedbe juthat, akkor Bővebben: link
-
codec
senior tag
Igen, én is ezekből a mindenféle emergency boot cd-kből szedegettem össze a programokat(ahány cd annyiféle boot mérettel találkozam), de a menü részét azt nem igazán vágom, és az egy igencsak sarkalatos pont lenne.
Ha a menüt batch programozással meg lehet csinálni, akkor elvileg az menni fog. -
zLegolas
őstag
Ez marhára nem egyszerű, anno én is beleástam magam kicsit.
A lényeg: nem úgy megy, hogy felírod a cuccot a CD-re, oszt csinálsz egy scriptet v. bat-fájlt, és megy a szekér...
Olyan progi sincs, amivel pl. menüt tudsz az ilyesmikhez (képfájlok), és kész...
Egyébként léteznek ilyesmik készen, keresgélj... pl. SystemRescue CD néven... -
codec
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan boot cd-t(vagy dvd-t) csinálni, amelyről miután bebootoltam lehetőségem lenne választani, hogy éppen windowst telepítsek, esetleg particionáló, vagy vírusírtó, vagy egyéb programot indítsak.
Ami nem tiszta, hogy hogyan kell egy lemezt bootolhatóvá tenni?
Valamint hogyan kell ilyen válaszó menüt készíteni?
Van pár boot-os cd-képem, amelyekből kimenthető a boot rész, de méretben nagyon eltérőek. van ami 2kb viszont van 1,4mb-os is.
A programok, amiket a lemezre akarok rakni már megvannak, csak a boot meg a menüzésben kérnék segítséget.
Esetleg van olyan program ami a menüzést megcsinálja, vagy manuálisan kellene, tényleg tanácstalan vagyok.
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- ÚJ Cooler Master Devastator 3 /MS110 INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő