- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrOomen
tag
válasz
Fiktivlife #2 üzenetére
Mi a bajod a 25W-tal?
20-30% körül rakom fel tölteni telóm, kb fél óra múlva szedem le 80-90%-nál. S21+.
Kell a fenének a magasabb wattszám. Minek? Hamarabb gyilkolja le az akksit? -
-
adamklark
senior tag
-
válasz
adamklark #21 üzenetére
Nekem nem gond az, hogyha azt hiszik, hogy loptam. Mondjuk elég sokáig jelzett a CBA rendszere, hogy loptam, de mondtam nekik, hogy nézzék meg a kamerát. Valamiért becsipogtam náluk. Mondjuk más üzletekben is be szokott a rendszer jelezni. Például mentem be a húgommal néhány hónapja a ruhaboltba és egyből elkezdett csipogni a lopásjelző. A biztonságiőrnek mondtam, hogy én vagyok, ez a WestEndben volt. A másik hely a Mammutban lévő Media Markt volt, megyek be és bejelez a lopásjelző, itt is odajön a biztonságiőr, megkérdezi, hogy mi van nálam. Mondom neki, hogy 3 mobiltelefon, töltők, kábelek, hordozható akkumulátor, stb. Ekkor kérdezi, hogy laptop nincs nálam, mondom neki, hogy a laptop most otthon van, de ritkán azt is szoktam vinni a laptoptáskában. A szentendrei CBA-soknak mondtam, hogy lehet a lopásjelző érzékeli a fejemben lévő shunt-öt, mert azt mágnessel lehet állítgatni. Mondjuk a halál tudja, hogy mi a halált érzékel a lopásjelző rendszer. Közben eszembe jutott az, hogy mentem be a Media Marktba (WestEnd), ekkor bejelez a lopásjelző, mondtam a biztonságiőrnek, hogy én vagyok, ezután bementem az üzletbe és vettem egy JBL Endurance RUNBT fülhallgatót*1*. Amikor kijöttem a fülhallgatóval, akkor nem jelzett a lopásjelző. Elég haláli, hogy bemenetelnél gondja volt velem, de kijövetelnél már mehettem is a fülhallgatóval csipogás nélkül tovább.
*1*Ez az esemény 2022.07.06-án történt. -
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
-
-
adamklark
senior tag
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
én azért viszek direkt más boltnak a szatyrát hogy nehogy azt gondolják hogy most loptam a Lidl szatyrot a Lidl-ből
-
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Én CBA-ba járok CBA-s szatyorral.
-
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Nálam magán célra van iOS és Android.
-
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Lázadó
Tuti, hogy a Spar-ba is Tesco szatyorral jársz
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
És mi lesz az iPhone életérzéssel?
-
-
törölt tag
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
"a 200mp-es szenzor is elfog bukni az imx989 ellen"
De legalábbis az biztos, hogy megint a jellemzően agyonélesített és túlprocesszált, többelemes automata jpg-k alapján lesz ez megállapítva.
-
7Heads Drago
veterán
Ha több lesz az antenna jobb lesz a térerő is?
-
adamklark
senior tag
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
Kamera megapixel háború sose érdekelt, teljesítmény sem mert már elképesztő szinten van (exynos is), egyetlen amivel tudna Samsung vagy bármilyen gyártó szintet lépni az az akkumulátor. tudom tudom, nem érdekli a gyártót mert el kell adni a gyorstöltést meg powerbankot, de álmodozni még lehet.
annyira felesleges és nevetséges hogy minden mást próbálnak mint műholdas cucc, amit évente ha egyszer talán használsz
-
Elit3Zotya
addikt
jöjjön csak a 23 ultra, de az a 200mp-es szenzor is elfog bukni az imx989 ellen, de ne legyen igazam.
A 25w-ot azért remélem nem átnevezik majd megint 60w-ra vagy ilyesmi.
Kijelzőről meg annyit, hogy én nem tapasztaltam hogy levette volna a fényerőt a 22 ultrám, ellenben a 13 pro-m nagyon gyakran lecsavarta sajnos. -
DrDoktor
senior tag
válasz
Fiktivlife #2 üzenetére
Szánalmas sajnos.
-
adamklark
senior tag
válasz
Fiktivlife #2 üzenetére
inkább mint a 400W ami a valóságban lejjebb megy valós körülmények között
-
róland
veterán
válasz
Fiktivlife #2 üzenetére
Ha sikerül ó fogyasztást összehozni, akkor elég is lehet az a 25W-os töltés.
-
Ricardo
titán
A jövő zászlóshajóinak új tulajdonsága a műholdas kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest