- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ohhó, nekem lesz cecces a dolog.
16-17-18 osztálykirándulás. 4 évig nem voltunk sehol se, max a suli km-es körzetében levő játszótéren. Nem tudom, hogy fogom megoldani, de minden bizonnyal drága jó barátok hazahoznak és visznek vissza.
Most leszögezem, ha csúnyát mondok akkor valakire, vagy szídom valamelyik rokonát, akkor nem kell komolyan venni
Az a konf. amit viszek, sajnos nekem is a napi ''cuccos'', de holnaptól nem fogom nélkülözni, végre 2 hónap multán lesz működő K7alaplapom. Felőlem ott maradhat, mert úgyis a látvány lesz a lényeg, nem a teljesítmény.
Aki meg nagyon bízik az alkotásában, és nagyon tetszik a zsűrinek, az úgyis a végére kap ''cserelapot''
Összeszámoltam mennyit kell még költeni a gépre...
Oldalplexivel, rendelt féltükör fóliával, gittel, meg a szétvágott tápra ráccsal együtt, 6E-nél járok. (Ez egy ''anyámmal élek, babettával járok, izzirájder'' technikusnak, nagy kiadás).
Igazábol, az a vicc, hogy a legőszintébb, baráti véleménynyílvánítás szeint vissza kéne lépnem, mert úgyse fejezem be. Más szerint meg: ''Tökjó, ezamiez?''. Szülői méltatások szerint: ''Tedd le a pincébe, rakd bele a macskát, úgyis van patkány, az belemegy, mivel pont úgy néz ki mint egy patkánycsapda.''
Miután a 3. közös CD - Rack takaróelemet ''keffentettem el'', mert vagy a motor helyét teszem rosz helyre, vagy egy mmrel kerül a vágás arrébb, vagy egyszerűen nem lesz szép, a kedvem is kezdi elvenni.
Az, hogy elvigyem, és vízzel kivágassam igencsak súlyos összegekbe kerűlne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raidmax Cobra 1200W Gold Moduláris Tápegység
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő