Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nem egészen értem. Conbuildernek nincs sok köze az service fájlokhoz, csak az abban szereplő consistokat tudod vele módosítani, de .srv-t "eltüntetni" legjobb tudomásom szerint nem lehet. Az is furcsa, hogy felfedező módban indítod és .srv-t keres. Csak ott kell .srv ahol van traffic vagyis AI forgalom. Az pedig felfedező módban nincs.
Próbálj meg a virtual store mappában utána nézni a hiányzó .srv-nek, ha activityt módosítasz esetleg oda menti. C:\users\x\app data\local\virtual store\program files\microsoft games\train simulator\routes\y\services (ahol az x ott a windows felhasználó, ahol az y ott a pálya neve amelyik az .srv-t hiányolja) Ez az elérési út abban az esetben, ha windows vista alatt van és az eredeti beállítások szerint telepítetted az msts-t. Ha nem találod (más operációs rendszer alatt nem tudom), egyszerűen rákeresel a hiányzó fájl nevére az adott meghajtón. Természetesen mielőtt nekilátsz, Trainstore-ban bonts ki mindent!Azért nem reagáltam először, mert egyáltalán nem vagyok biztos a kérdésedben sem meg abban sem amit leírtam így felelősséget nem vállalok! (ilyen activity manager meg inicializálásra utaló hibákkal még nem is találkoztam) Ha valami nem pontos akkor elnézést, valaki javítson ki, de mivel másik választ nem kaptál rá, így próbáljunk meg ebből kiindulni(:
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest