- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nem egészen értem. Conbuildernek nincs sok köze az service fájlokhoz, csak az abban szereplő consistokat tudod vele módosítani, de .srv-t "eltüntetni" legjobb tudomásom szerint nem lehet. Az is furcsa, hogy felfedező módban indítod és .srv-t keres. Csak ott kell .srv ahol van traffic vagyis AI forgalom. Az pedig felfedező módban nincs.
Próbálj meg a virtual store mappában utána nézni a hiányzó .srv-nek, ha activityt módosítasz esetleg oda menti. C:\users\x\app data\local\virtual store\program files\microsoft games\train simulator\routes\y\services (ahol az x ott a windows felhasználó, ahol az y ott a pálya neve amelyik az .srv-t hiányolja) Ez az elérési út abban az esetben, ha windows vista alatt van és az eredeti beállítások szerint telepítetted az msts-t. Ha nem találod (más operációs rendszer alatt nem tudom), egyszerűen rákeresel a hiányzó fájl nevére az adott meghajtón. Természetesen mielőtt nekilátsz, Trainstore-ban bonts ki mindent!Azért nem reagáltam először, mert egyáltalán nem vagyok biztos a kérdésedben sem meg abban sem amit leírtam így felelősséget nem vállalok! (ilyen activity manager meg inicializálásra utaló hibákkal még nem is találkoztam) Ha valami nem pontos akkor elnézést, valaki javítson ki, de mivel másik választ nem kaptál rá, így próbáljunk meg ebből kiindulni(:
Új hozzászólás Aktív témák

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest