Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anker Soundcore AeroFit 2 – egy jó ötlet
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
Hát megjött.És nagyon egyben van.A hangerőt azonnal felvettem a mérnöki módban,és nagyon hangos lett mindenhol
.És nem torzít!Szépen szól,jó a hangja.Szerintem a kép színkalibrációja is jó,és nem kékes a fehér sem.A GPS gyors és pontos.Az egész op.rendszer gyors ,lagg-mentes,mondjuk ezen nem is csodálkozok ilyen erős hardverrel.Az anyagok minősége teljesen jó,sőt.A hátlap igényes fogásu,egyáltalán nem csúszik.És ami meglepett,az Umi Ironom 1 mm-el hosszabb
.Ez a telefon alig nagyobb egy alsó kategóriás 5 colosnál,de tényleg,hozzámértem egy Doogee X5pro-hoz.
Elsőre ennyi,így hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyúrósok ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.És nem torzít!Szépen szól,jó a hangja.Szerintem a kép színkalibrációja is jó,és nem kékes a fehér sem.A GPS gyors és pontos.Az egész op.rendszer gyors ,lagg-mentes,mondjuk ezen nem is csodálkozok ilyen erős hardverrel.Az anyagok minősége teljesen jó,sőt.A hátlap igényes fogásu,egyáltalán nem csúszik.És ami meglepett,az Umi Ironom 1 mm-el hosszabb
.Ez a telefon alig nagyobb egy alsó kategóriás 5 colosnál,de tényleg,hozzámértem egy Doogee X5pro-hoz.