- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gforce9
csendes tag
Köszi a tippeket mindenkinek. Az író most ment vissza garba, ugyanis másik alaplappal is lett próbálva. a probléma ugyanaz. Remélem garban meg tudják oldani, mert ha rendkívül agresszív tudok lenni
))
Egyébként a probléma szerintem is szoftveres. A kábelcserével természetesen próbálkoztam de semmi. Majd a garosok megmondják mostmár mert én mindent ami egy felhasználótól elvárrható elkövettem - sőt tán többet is
Én azok közé tartozom akiknek nem tudják beadni azt a boltban hogy fizikailag jó a cucc oldjam meg a szoftveres dolgokat.)) A jól működő áruhoz adjanak akkor jól működő drivet biost, vagy amit akarnak
oldják meg. Már lassan tényleg tele van vele a t*k*m, hogy én szívjak egy cuccal napokat, mert nem akar összeférni 2 szoftveres cucc
-
gforce9
csendes tag
Üdv mindenkinek lenne egy sürgető gondom.... mivel még a 3 napos gyors cseregarom megvan, ha tudtok segíteni gyorsan az iszonyatosan jó lenne
Tehát a probléma....: MSI K7N2 Delta - LSR alaplap az újfajta ami már ismeri a Sempront fejből.
...szóval xp install...xp felteelpszik de itt jönnek a gondok, ha már kész az oprendszer és beteszek egy lemezt felpörög, utána a rendszer fagy.
Ezt a hibát eddig Plextor dvdíróval és LG 52x cdolvasóval produkálta.
pioban a plextor elindul és működik.... de az lg sehogy se akar... bios minden eszközben a legfrissebb.... mégse hajlandóak együtt dolgozni... ha valaki ilyen problémával találkozott és sikerült megoldania akkor pls segítsen. Jah ez a 2. alaplap a hiba ugyanaz, tehát nem alaplap hiba, hacsak nem szériahiba, de ezt az MSI-nél nehezen tudnám elképzelni... jah és a plextor is és a lg is működik más gépben hibátlanul.
Előre is köszi
Gforce9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest