Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gforce9
csendes tag
Köszi a tippeket mindenkinek. Az író most ment vissza garba, ugyanis másik alaplappal is lett próbálva. a probléma ugyanaz. Remélem garban meg tudják oldani, mert ha rendkívül agresszív tudok lenni
))
Egyébként a probléma szerintem is szoftveres. A kábelcserével természetesen próbálkoztam de semmi. Majd a garosok megmondják mostmár mert én mindent ami egy felhasználótól elvárrható elkövettem - sőt tán többet is
Én azok közé tartozom akiknek nem tudják beadni azt a boltban hogy fizikailag jó a cucc oldjam meg a szoftveres dolgokat.
)) A jól működő áruhoz adjanak akkor jól működő drivet biost, vagy amit akarnak
oldják meg. Már lassan tényleg tele van vele a t*k*m, hogy én szívjak egy cuccal napokat, mert nem akar összeférni 2 szoftveres cucc 
-
gforce9
csendes tag
Üdv mindenkinek lenne egy sürgető gondom.... mivel még a 3 napos gyors cseregarom megvan, ha tudtok segíteni gyorsan az iszonyatosan jó lenne

Tehát a probléma....: MSI K7N2 Delta - LSR alaplap az újfajta ami már ismeri a Sempront fejből.
...szóval xp install...xp felteelpszik de itt jönnek a gondok, ha már kész az oprendszer és beteszek egy lemezt felpörög, utána a rendszer fagy.
Ezt a hibát eddig Plextor dvdíróval és LG 52x cdolvasóval produkálta.
pioban a plextor elindul és működik.... de az lg sehogy se akar... bios minden eszközben a legfrissebb.... mégse hajlandóak együtt dolgozni... ha valaki ilyen problémával találkozott és sikerült megoldania akkor pls segítsen. Jah ez a 2. alaplap a hiba ugyanaz, tehát nem alaplap hiba, hacsak nem szériahiba, de ezt az MSI-nél nehezen tudnám elképzelni... jah és a plextor is és a lg is működik más gépben hibátlanul.
Előre is köszi
Gforce9
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
))
oldják meg. Már lassan tényleg tele van vele a t*k*m, hogy én szívjak egy cuccal napokat, mert nem akar összeférni 2 szoftveres cucc