Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007
    veterán

p3z: Jó ötletek, bár kicsit kirugaszkodnak a földi világból :)
    Valóban nem rosszak, mondjuk én úgy közelítettem meg a kérdést, hogy a mostani árfekvésben maradjon a gép, néhány dologtól pedig kimondottan irtózom, tehát mondhatjátok, hogy földhözragadt vagyok, de nem bánom :))

A forgatható kijelzővel az a bajom, hogy már telefonnál is iszonyatosan sokan szenvedtek vele, fényképezőgépnél már kevésbé, pedig ezeknél még elég elhanyagolható a kijelző tömege. Attól tartok, hogy ha a csatlakozási pontot olyan anyagokból is csinálnák meg, ami elbírja, akkor az ahhoz kapcsolódó résznél törne el, illetve a tömeg nőne rendesen. A mostani forgatható kijelzősöket is szkeptikusan fogadom, nem merek adni nekik 1 évet, de ne legyen igazam.

Érintőképernyőn gondolkodtam én is, de nem drágítaná meg túlságosan? Úgy tudom, hogy pl. a sony is jóval többet fizet a kamerákba szerelt példányokért.

HSPA nálam a port kategória, nagyon sokmindent bele lehetne még pakolni, röviden szerettem volna álmodozni.

kezelőgombok: da

chipset még úgyis fejlődik, ha akarjuk, ha nem

plusz csatik, szintén portok kategória

fényerősség érzékelő nem biztos, hogy tudné helyesen végezni a dolgát , illetve akkor legyen személyre szabható

strapabíró kivitel: na ezt nem is remélem az 1 kiló és 5 számjegyű ár megtartása mellett.

matt felület: da

bill világítás: da, bár akkuidő szerintem megrövidülne őkelmétől

dokkoló: ? nem igazán látom értelmét, de fogalmazd meg.

a távolabbi ötleteid jók, de árat szintén nem mernék rá tippelni.

a többit új hszben, így is bitang hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák