- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Janika(1982) #10 üzenetére
Köszönöm neked is, Evil Snowmannek is!
Néha eltöprengek, hogy vajon miért nem jön ki senki egy akár
6-7 centival vastagabb verzióval (ék alakban vastagodva pl.,
hogy gépelni is lehessen rajta), amiben komolyabb, halkabb
hűtés lenne, feláldozva némi mobilitást.
Vagy a gép háta mögött lenne még egy vastagabb rész, ahova
elfér egy komolyabb csövezés, nagyobb ventik... -
"ennyire nem volt igény az asztali procis, mxm-es notikra?"
Jó kérdés. Szerintem csak rájöttek a gyártók hogy maguk alatt vágják a fát, minőségben, élettartamban, teljesítményben a legjobbak voltak. (Sosem cserélnél...mikor még szabvány mxm volt, volt igazán király.) Én még mindig olyat használok jól feltuningolva. Elég sokáig ki fogom tudni húzni vele.
A csatlakozó portok száma nagyon kevés ennél az MSI laptopnál. Hiába vastag váz egy régi Clevo kívül belül és hozzá vásárolt extra hűtő mellett mai hardverrel agyonverné. Kihasználva gamer képességeit mxm port által meg így is ráadásul olcsóbban. A driver felőli szoftveres része is egyedülálló, mert mindenhez szabad kezet ad főleg nyitott bios adta lehetőségek.
Megy a visszabutítás....jaja már lehetőleg fel se nyisd, szabályozott élettartam kezdve anno az ólommentes forrasztással. -
echterion
nagyúr
válasz
Janika(1982) #7 üzenetére
Azért összehasonlítani egy másfél milliós gépet egy majd' 2,5 milliós géppel nem túl elegáns, mondhatni nem ugyanaz a két gép célközönsége.
Az MSI is bővíthatő, egy email kell az Albacomp-nak, hogy ezt szeretnéd, ők engedélyezni fogják és kérik, hogy tartsd meg azt a levelet, amit küldenek, ha szervizelni kell, bemutatod és ennyi. -
Én inkább azon lepődök meg (korábbi g750 tulajként), hogy micsoda fejlődésen ment keresztül ez az ipar is! A korábbi "asztali" laptopok 4-4,2 kg-osak voltak, ez meg 3kg körüli, ami a hordozható tartományba esik nekem. (Mondjuk a g750-et is repültettem, oda se neki!)
A laposról: Minden ízében szimpatikus! Amennyiben ismét szükséges lesz laptop vásárlás, ez felkerül a listára!
-
Itt maximális venti fordulat mellett 49dB-t mértek.
Razer Blade 18 review (18-inch laptop, i9, RTX 4070) (ultrabookreview.com)Ahogy nézem több teszt oldal is ugyanilyen eredményre jutott.
Itt van egy dB skála, csak hogy lehessen mihez viszonyítani.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Janika(1982) #7 üzenetére
Milyen hangos játékok közben?
Tudom, ez relatív, kinek mi hangos...
Csak azért kérdem, mert az egyik leghalkabbként emlegetik
ezt a Razert... -
már azt a 0.3"-et miért kellett lenyúlni a monitoráról?
egyre kisebb, egyre vékonyabb gépeket gyártanak. az asus g751-ről még volt hová váltani, de a mostani laptopomról már csak ezekre a nyomorék papír fosokra lehetne, így meg nem akarok.
ennyire nem volt igény az asztali procis, mxm-es notikra? -
RaMa96
csendes tag
Megbontható, a kötelező jótállási időt nem módosíthatja egy ilyen matrica, csak a gyártó által vállalt önkéntes garanciát. Szóval egy ilyen értékű laptopnál 3 év gari mindenképpen marad magánszemélyként vásárolva.
A takarítás, bővítés ebbe belefér (ha nem az utólag hozzáadott cucc okozza a hibát).
Most hirtelen ezt az iFixit cikket találtam a témában, de elég sok helyen körüljárták már a kérdést. -
flexxx2
őstag
gondolom olyan hangos mint ez a HP: link , valakinek biztos jó így is és megveszi ezeket a bitang gamer notikat
-
Chiller
őstag
Tele van likkal oldalt, alul, hátul, de megbontani azt nem lehet - a takarításhoz se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest