- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tálusz
tag
Helló!
Szeretnék megosztani veletek 1-2 tapasztalatot. Nem tudom hogy ez mindegyik msi alaplapra vonatkozik-e. Nekem 1 msi p45 neo3-fr deszkám van. Egy q8200-t hajtok vele és azt vettem észre, hogy a régebbi biosokkal sokkal jobban megy a tuning. 1.1-s BIOS-al pl. az 500fsb-t is bírta, de ahogy frissítettem egyre rosszabb lett, így visszaraktam a régit. Az 1.7-l 400fsb fölött meghalt a rendszert. A másik, hogy a CPU és MCH fesznek azonosnak kell lennie, ha eltér nálam borult a rendszer. Az biztos hogy sok időt elvesz míg belövi az ember, de próbálkozni kell. Én most 475fsb-el használom, CPU&MCH 1.28v, FSB 1.32volton a memória pedig 1.9-en. Így prime stabilra be tudtam lőni a rendszert. Nagyjából ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni.
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest