- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello. Elnezest, de csak hetvegen jutok igazan netkozelbe. Teljesen komoly a zsibpiac
Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble
Rammal tobbel is kiprobaltam, merthogy kisebb kupac van otthon beloluk, procival csak harommal, az elso ketto raadasul nem kompatibilis a lista szerint. Ezen kicsit kiborultam aztan, anno mikor gepeket epitettem, majd 10 evvel ezelot, ami belement foglalatba az el is indult. Na de mindegy aztan kertem el a haver Asusabol az E4500asat aminek mennie kellett volna. De nem ment. Igy aztan hagyom a francba, eladom egy-ket fontert valami javitomuhelynek. Azert kosz mindenkinek az egyutterzo szende felmosolyt
pite
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest