- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello. Elnezest, de csak hetvegen jutok igazan netkozelbe. Teljesen komoly a zsibpiac
Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble
Rammal tobbel is kiprobaltam, merthogy kisebb kupac van otthon beloluk, procival csak harommal, az elso ketto raadasul nem kompatibilis a lista szerint. Ezen kicsit kiborultam aztan, anno mikor gepeket epitettem, majd 10 evvel ezelot, ami belement foglalatba az el is indult. Na de mindegy aztan kertem el a haver Asusabol az E4500asat aminek mennie kellett volna. De nem ment. Igy aztan hagyom a francba, eladom egy-ket fontert valami javitomuhelynek. Azert kosz mindenkinek az egyutterzo szende felmosolyt
pite -
törölt tag
Hi
Vettem egy MSI P45 Neo-F lapot es suket. Kiprobaltam 3 procival, koztuk egy E4500-al, ami szerepel a kompatibilitasi listaban de semmi. A hutoventi megy PCI kap feszkot a vidkar huto is porog. BIOS-ra gyanakszom, de egen-foldon nem talalom a BIOS chippet rajta - gondoltam kiprobalok egy hotswappot.
Miuatan kirohogtetek magatokatlegyszi irjatok valamit, ha epp raertek.
Azert ideirok meg egy slusszpoent, mint kezdo forumozo, ez a belepom.
A piacon vettem - kb 4000Ft-nak megfelelo osszegert. Viszont origi vagy annak tuno doboz lezart csomagolas es foliazas volt rajta.
Keressem tovabb a hibat, vagy rakjam a falra mementokent
Koszi
Pite
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Windows 10
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest