- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meiser
tag
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek dönteni két noti között.
az egyik az msi m655x:
http://www.pcx.hu/?action=termek&tid=738723&k=25745
Pcx-nél a legkedvezőbb az ára sulinetben. Ehhez kapcsolódik egy kérdésem is,mégpedig hogy az említett forgalmazó mennyire megbízható,érdemes-e innen vásárolni?
a másik pedi a Fuji amilo pa1538:
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=8659
Összességében melyik a jobb,mindkettőnek vannak hibáik,de mégis melyik mellett döntenétek?Érdemes az MSI-t megvenni?Köszi a segítséget! -
Meiser
tag
Tényleg azt nem tudja valaki, hogy hol lehetne esetleg megnézni az m665x-et élőben? Melyik üzletekben van ilyen gép kiállítva?
-
Meiser
tag
Hello!
Hát én már végigolvastam nem is egyszer...de mindenki mást mond.Meg részletekbe.Egyszer jó, egyszer nem,neki ez baja,másiknak amaz.Összevisszaság.
Ezért szerettem volna egy átfogó véleményezést a kérdéseimre az emberkéktől,képekkel illusztrálva.Várom továbbra is.Köszönöm! -
Meiser
tag
Sziasztok!
Én is egy MSI 655x vételében gondolkodom.Olvasgattam a hozzászólásokat és vegyes a kép. Akinek ilyen notija van, kérem ossza meg velünk a tapasztalait.
Melegedés mennyire nagy?Játék közben?Lábon tartható vagy annyira meleg?
Oprendszer telepítéssel és driverekkel van probléma?Kijelzőjéről van egy-két kép,de jó lenne ha beszúrnátok még párat.Látszik az azon ha van vmi gyengesége.Meg a gépet is körbe lehetne fényképezni, mert neten csak kis képek vannak. Hangos vagy halk? A wifi,webkamera,bluetooth és a többi interfész működik rendesen?
Nagyon hálás lennék ha vki (illetve minél többen) összefoglalná és megírná a válaszokat, illetve egyáltalán mik a tapasztalatai, megéri-e megvenni.Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest