Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chriskross

aktív tag

válasz enamessias #6133 üzenetére

Nem volt szerencséd, elolvastam a magasröptű postodat, mielőtt letörölted, legközelebb el se kezd írni.
    6 gépem volt abból egy volt full rossz (ami egyszercsak kikapcsolt és azután nem lehetett bekapcsolni) és egynek a dvd-írója. Ez egy csicska szervíz volt, ahol ezeket javították (elég, ha csak annyit mondok, h az Auchan szervize). Az Albacomp-ot ismerem még, ahol ismerősöm is dolgozik, róluk csak jót hallottam és ugye az MSI-nek ez a szervize (többek között ezért is választottam az MSI márkát). Nem esküdött össze ellenem senki, ezt egy szóval se mondtam, csak van sz@r szervíz, meg van szakszervíz :).
    Az meg tény, hogy az msi honlapján, amikor kiadták a notit, xp-re egyáltalán nem, vagy rossz driverek voltak fenn. MÁR mind jó a gépemhez XP alá és működik is, egy kivétellel ami a BIOS. Szerintem te is bosszankodnál, ha megvennél egy drága gépet, annak reményében, hogy ez nem lehet rossz ennyi pénzért és mégis lesz@rják a frissítéseket (most CSAK a BIOS-ra gondolok). Mert még ha a VGA driverem nem lenne jó, az nem érdekelne, mert összevadásznám valahonnan, de BIOS-t honnan a fenéből szedjek, ha ne az MSI hivatalos honlapjáról?? Vagy baj, hogy bíztam bennük??

Új hozzászólás Aktív témák