- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
FordFair #16573 üzenetére
Én is f27 kollégát tudom javasolni, rosszat még én sem hallottam róluk, korrektül dolgoznak és ha jól tudom, akkor még valamennyi gart is vállalnak a munkájukra.
Egyébként itt jegyezném meg, hogy az mxm-es (cserélhető vga-s) notiknál vigyázni kell a melegedésre és sűrűn kell pucolni a ventit, hogy ez ne forduljon elő, nem árt esetleg pluszba még beszerezni egy hűtőpadot is, ez megnöveli az élettartamot ill. figyelni kell még sűrűn a hőfokokat.
-
nagypasztor
tag
válasz
FordFair #16573 üzenetére
A fehérváriak szemetek. Elromlott a gépem két éve, alaplaphibás lett és azt írták a szervízben, hogy ki lett cserélve újra. (vagyis lepapírozták) Most , mikor javítottuk, kiderült, hogy csak átforrasztották a hibás részt, és ennyi lett a hű de alapos, garanciális szervíz.
Ha van rajta gari, akkor vidd a szervízbe, úgyis meg kell csinálniuk. Ha nincs, akkor van egy-két ember, aki ilyennel foglalkozik.
Nekem mlt héten Pesten 30+áfára becsülték notebook szervízben a javítását, ami azt jelentette volna, hogy felmelegítik a régi chipet, leválasztják, és tesznek rá egy új gyárit, amire fél év garit adnak! Mivel nem ér annyit a gép, ezért azt mondtam, hogy megpróbáljuk a reballt (a videókártya újragolyózását) a harmadáért, hátha húzza vele egy jó darabig. Állítólag van olyan gép, ami ezután megy még mindig, pedig két éve csinálták. A chip elhasználódottságától is függ...
Én itt a fórumon találtam a notebook hibák topicban egy srácot F27 a nick neve, és az ő kollégája csinálta meg Pesten. Korrektnek tűnt a srác, és nem hallottam még rosszat róluk. Pontos gépük van. A hozzászólásai aláírás mezejében találod a honlapját, ahol a reballozásról bőven ír! Nála érdeklődhetsz! Sok sikert! -
nagypasztor
tag
válasz
FordFair #16571 üzenetére
Videókártya valószínűleg. Nekem két hete történt. A húgom letette készenlétbe, és nem kapcsolt már vissza...
De ha szerencséd van, akkor nem a chip sérült. Azt nekem szervízben 36 rugóért akarták cserélni...
Így egy reballal megúsztam 12-ért. Kérdés, hogy meddig. Remélem vagy 2 évig menni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest